Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Δολοφόνησε τον βιαστή της γυναίκας του και έφαγε το όργανο του επειδή δεν ήταν παρθένα





Ένα νιόπαντρο ζευγάρι στην Ινδονησία συνελήφθη, με την κατηγορία ότι ο σύζυγος δολοφόνησε τον βιαστή της γυναίκας του, έκοψε το πέος του και στη συνέχεια το έφαγε.


Όπως μεταδίδει το AFP, ο 30χρονος Ρούντι Εφέντι ομολόγησε τη δολοφονία του άντρα όταν ανακάλυψε ότι η σύζυγός του δεν ήταν παρθένα την πρώτη νύχτα του γάμου τους το Σεπτέμβριο.


Ο Εφέντι επιμένει ότι διέπραξε μόνος του τη δολοφονία, ωστόσο η αστυνομία πιστεύει ότι και η σύζυγός του είναι συνένοχη.


«Η υπόθεση είναι ακόμη υπό διερεύνηση αλλά υποψιαζόμαστε έντονα ότι πρόκειται για φόνο εκ προμελέτης», δήλωσε ένας εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας.


Ο αστυνομικός μιλά στον ύποπτο Ρούντι Εφέντι και τη σύζυγό του

Το θύμα βρέθηκε σε ένα καμένο αυτοκίνητο στο χωριό Πενιουμάνγκαν Λάμα τον Οκτώβριο. Η Jakarta Post αναφέρει ότι η σύζυγος του δράστη, ισχυρίστηκε πως έπεσε θύμα βιασμού από έναν άνθρωπο ο οποίος εργάζεται ως σοφέρ σε ταξιδιωτικό γραφείο μία βδομάδα πριν το γάμο τους.
Όπως αναφέρει τότε ήταν που ο Έφεντι σχεδίασε να σκοτώσει το θύμα του και ζήτησε από την γυναίκα του να κανονίσουν να βγουν ραντεβού.
«Ήμουν τόσο θυμωμένος με το βιασμό της συζύγου μου ώστε σχεδίασα να τον σκοτώσω», δήλωσε ο ίδιος.
«Έφαγα τα γεννητικά του όργανα για να κατευνάσω την οργή μου. Τα έκανα όλα μόνος μου η γυναίκα μου δεν έχει σχέση με αυτό», ανέφερε ακόμη ο δράστης.
Η Daily Tribun της Μαλαισίας ανέφερε ακόμη ότι το θύμα είχε τραύματα στο αυτί, το μέτωπο και το πρόσωπό του, ενώ τα γεννητικά του όργανα είχαν κοπεί.
Προσθέτει επίσης ότι ο Εφέντι παραδέχτηκε ότι τηγάνισε τα μέρη του σώματός του και τα έφαγε για να θεραπεύσει την στενοχώρια του.

Το άρθρο μεταφράστηκε από την βρετανική HuffPost UK

«Ηταν party animal, πήγαινε με πολλούς άνδρες, δεν είχε διαβάσει ποτέ της το Κοράνι» -Φίλοι και γνωστοί μιλούν για την 26χρονη καμικάζι του Σεν Ντενί







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.