Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Τρομερές αποκαλύψεις: "Υπήρχε και υπάρχει ζωή στον Άρη..." Τι άλλο μας κρύβουν; (video)



Τα μυστικά του Άρη βγαίνουν σιγά-σιγά στο φως Δεν αποκαλύπτονται μόνο χάρη στις φωτογραφίες των Voyager, Mars Orbiter, Curiosity Rover, ούτε μόνο από τους επίγειους ερασιτέχνες ερευνητές που μελετούν και εξερευνούν σπιθαμή προς σπιθαμή τις εικόνες αυτές, ή τον πλανήτη μέσω του Google Mars. 


 Κι αν η NASA ή πολλοί από εσάς αμφισβητούν τα διάφορα οικοδομήματα, τις κατασκευές και εκείνα τα ευρήματα που, εμμέσως πλην σαφώς, υποδεικνύουν έναν αρχαίο αλλά κατεστραμμένο πολιτισμό στον Άρη, τι γίνεται με την περίπτωση που -όχι ένας τυχαίος, αλλά ένας υψηλόβαθμος στρατιωτικός και τοποθετημένος σε καίρια και νευραλγικά σημεία, ξεκινάει να κάνει αποκαλύψεις;     Ο Albert "Bert" Newton Stubblebine III (Στάμπλμπαϊν) τώρα είναι ένας συνταξιούχος Υποστράτηγος των ΗΠΑ, ενώ διετέλεσε Γενικός Διοικητής της Αμερικανικής Στρατιωτικής Κατασκοπείας και Ασφάλειας (INSCOM).   Επίσης, έπαιξε σημαντικό ρόλο στο project «Stargate», μέσω του οποίου και συγκεκριμένων ατόμων που συμμετείχαν σε αυτό μπορούσαν να "επισκέπτονται" απομακρυσμένες γεωγραφικές θέσεις εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά και να τις περιγράφουν. 



Το συγκεκριμένο «Πρόγραμμα Διόρασης», ανήκε στις υψηλότερες διαβαθμίσεις απορρήτων, ενώ στις μέρες μας, ένα μικρό μέρος του έχει αποχαρακτηριστεί και δοθεί στην δημοσιότητα.   Ας δούμε, λοιπόν,  τι μας λέει ο υποστράτηγος Stubblebine σχετικά με τον πλανήτη Άρη, μέσα από τις γνώσεις, τις πληροφορίες και την εμπειρία του που προέρχονται από τα 32 χρόνια καριέρας του:   Υπάρχουν δομές στην επιφάνεια του Άρη Θα σας πω για την ιστορία ότι υπάρχουν δομές και κάτω από την επιφάνεια του Άρη, οι οποίες δεν μπορούν να γίνουν αντιληπτές από τις κάμερες του Voyager που πήγε εκεί από το 1976. Θα σας πω, επίσης, ότι υπάρχουν μηχανήματα στην επιφάνεια του Άρη, ενώ υπάρχουν μηχανήματα και υπό την επιφάνεια του Άρη που μπορείτε να τα δείτε, μπορείτε να μάθετε με λεπτομέρειες (γι' αυτά), μπορείτε να δείτε τι είναι, πού βρίσκονται, ποιοι είναι και πολλές λεπτομέρειες σχετικά. 


Ο κύριος Stubblebine τα είπε όλα...


Δεν μπορούσε να είναι περισσότερο σαφής. Στον Άρη υπήρχε και υπάρχει ακόμα ζωή. Όχι μικροβιακή. Υπήρξε και υπάρχει πολιτισμός, τεχνολογικά ανεπτυγμένος και πιθανότατα περισσότερο προηγμένος από τον δικό μας. Ενδείξεις αλλά και αποδείξεις αυτού του πολιτισμού υπάρχουν και στην επιφάνεια αλλά και σε κάποιο σημείο, στο εσωτερικό του πλανήτη... Σίγουρα, οι υποστηρικτές της ύπαρξης πολιτισμού στον Άρη, έλαβαν μία ακόμα επιβεβαίωση ότι δεν ζουν σε μία θεωρία συνωμοσίας.   Σύμφωνα με την τοποθέτηση του στρατηγού, η διαπίστωση είναι μία και ξεκάθαρη:   Ο κόκκινος πλανήτης κατοικείται ακόμα... Άραγε οι κάτοικοί του είναι φιλικοί; Όπως είχε πει και ο Νοστράδαμος: «Να είστε προσεκτικοί με τον Άρη»...




Βγήκε το πόρισμα- Από τρομοκρατική επίθεση η πτώση του ρωσικού airbus στο Σινά 


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.