Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Αυτά είναι πέντε κόλπα που τρελαίνουν τη γυναίκα στο doggy style




Το τελευταίο διάστημα η έκφραση "στα τέσσερα" έχει αποκτήσει αρνητική διάσταση όμως είναι κάτι που τρελαίνει τις γυναίκες όταν μιλάμε για ερωτικές στάσεις Αυτό είναι ένα μάθημα που πρέπει να διαβάσειςΚι όμως, υπάρχει τρόπος η στάση «στα τέσσερα»να γίνει πιο τρυφερή; Πώς θα σου φαινόταν αυτό; Και όμως υπάρχουν 5 πράγματα που μπορείς να κάνεις για να τα καταφέρεις.


1. Αγκαλιαστείτε


Το doggy style μπορεί να γίνει με το σώμα του να αγκαλιάζει το δικό σου. Έτσι θα αισθάνεσαι πιο κοντά του ενώ θα είναι πιο εύκολο για εκείνον να σε φιλάει ή να σου ψιθυρίζει στο αυτί.



 2. Ζήτησέ του να ξεκινήσει πιο αργά


Η στάση στα τέσσερα του δίνει τον απόλυτο έλεγχο και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να ενθουσιαστεί και να αρχίσει να μπαινοβγαίνει μέσα σου γρήγορα και με δύναμη. Αν του ζητήσεις να το κάνει πιο αργά και πιο απαλά στην αρχή, τότε πιθανότατα θα χτιστεί η επιθυμία σου για περισσότερο πάθος και ένταση στη συνέχεια.



3. Μην του μιλήσεις βρώμικα.


Αν μιλήσεις πιο γλυκά, τρυφερά και αγαπησιάρικα το doggy style μπορεί να γίνει εξίσου γλυκό και τρυφερό. Αν σου βγαίνει, ρε παιδί μου.



4. Γύρισε και κοίταξέ τον


Ένα μεγάλο πρόβλημα με τη στάση στα τέσσερα είναι ότι δεν υπάρχει καθόλου οπτική επαφή με το σύντροφό σου, πράγμα που μπορεί να σε κάνει να αισθάνεσαι αποκομμένη από εκείνον. Μπορείς όμως να κάνεις έναν κόπο να γυρίσεις να τον κοιτάξεις. Θα σας φέρει και πιο κοντά ενώ είναι και κάπως σέξι σαν κίνηση.



5. Δεν χρειάζεται να τελειώσει το σεξ στο doggy style


Μπορείτε να κάνετε τη στάση στα τέσσερα, να την απολαύσετε και όταν έρθει η ώρα για την κορύφωση να του ζητήσεις να αλλάξετε σε κάτι που σε κάνει να τον αισθάνεσαι πιο κοντά σου, όπως η ιεραποστολική στάση ή εκείνη στην οποία εσύ από πάνω.



Δείτε  ακόμα:

Αυτό είναι το κορίτσι-της Sirina που του αρέσει να το «κάνει» στην παραλία και στο… γήπεδο!


πηγη 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.