Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Πετώντας με drone πάνω από το Ντουμπάι!




Έχουμε δει πολλές εικόνες από το Ντουμπάι και έχουμε σίγουρα εντυπωσιαστεί από τον ορίζοντα της πόλης αυτής που δεσπόζει στην έρημο, προσφέροντας ό,τι καλύτερο, ψηλότερο, μεγαλύτερο και πρωτότυπο έχει να επιδείξει το design, η αρχιτεκτονική, ο σχεδιασμός, η πολυτέλεια… Μια βόλτα με drone Πάνω από την πόλη έρχεται για να μας μεταφέρει με έναν άλλον τρόπο πάνω από την πόλη που γεννήθηκε από την άμμο! Στα πλάνα περιλαμβάνονται εντυπωσιακές εικόνες του υψηλότερου κτηρίου του κόσμου, του Burj Khalifa, και του 68όροφου Almas Tower. Πολυσύχναστοι δρόμοι, μεγάλα εμπορικά κέντρα, μέρα και νύχτα, το εμιράτο βρίσκεται σε μια διαρκή κίνηση, συνεχίζοντας να μας εκπλήσσει με την ομορφιά του…





Iστορική βροχή μετέτρεψε την χειρότερη έρημο του πλανήτη σε ...


πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.