Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Βίντεο: Καρέ-καρέ η «βουτιά θανάτου» για αεροσκάφος αεροπορικών επιδείξεων




Ο πιλότος κατέληξε στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος από τη συντριβή του αεροσκάφους στη θάλασσα


Τη στιγμή της συντριβής ενός αεροσκάφους αεροπορικών επιδείξεων κατέγραψαν θεατές στη Βραζιλία.Το τραγικό περιστατικό συνέβη στην παραλιακή πόλη Σαλβαδόρ κατά τη διάρκεια σόου αεροπορικών επιδείξεων.


Το αεροσκάφος εμφανίζεται αρχικά να παίρνει ύψος όταν ξαφνικά σημειώνεται έκρηξη στον κινητήρα του με αποτέλεσμα να αρχίζει ελεύθερη πτώση από ύψος 100 μέτρων που καταλήγει στη συντριβή του στη θάλασσα.


Οι διασώστες που έσπευσαν στο σημείο κατάφεραν να βγάλουν ζωντανό αλλά βαριά τραυματισμένο τον πιλότο, ο οποίος λίγη ώρα αργότερα κατέληξε στο νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί.





Bίντεο σοκ: Άνθρωποι σε κλουβιά χρησιμοποιούνται ως ανθρώπινες ασπίδες 


πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.