Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Διαφημιστική καμπάνια σε οπίσθια μοντέλων!





Στην αγορά της Κίνας επικρατούν συνθήκες άκρατου ανταγωνισμού που θυμίζει ζούγκλα, κάτι που οδηγεί σε όλο και πιο επιθετικές διαφημιστικές καμπάνιες. 


Λόγω του τεράστιου πληθυσμού των Κινέζων ένα επιτυχημένο μάρκετινγκ μπορεί να οδηγήσει σε τεράστιο αριθμό πωλήσεων προϊόντων ή υπηρεσιών και οι Κινέζοι διαφημιστές έχουν… εκτροχιασθεί!


Τελευταία μόδα τα promotion μέσω QR κωδικών, αυτά τα παράξενα τετραγωνάκια που σκανάρεις με το κινητό και σε οδηγούν σε διάφορες ιστοσελίδες, που είναι ζωγραφισμένοι σε… οπίσθια μοντέλων!


Μια διαφημιστική εταιρεία επιστράτευσε μια ομάδα από καλλίγραμμα κορίτσια που φορούσαν μόνο μπικίνι και καλούσαν τους περαστικούς να… δούνε από κοντά και να σκανάρουν με το κινητό τους, στα πλαίσια καμπάνιας για ένα νέο application.


Το αποτέλεσμα ήταν να επέμβει η αστυνομία για να βάλει τάξη στο χάος που προκλήθηκε όταν η κατάσταση έφυγε εκτός ελέγχου με το πλήθος να σπεύδει να σκανάρει το... QR code.



Την ίδια διαφημιστική ιδέα είχαν και αυτοκινητοβιομηχανίες αλλά και πολλές άλλες εταιρείες. 



Κόλαση η Τάμτα!









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.