Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Την «έπιασε» να τον κερατώνει και της «τερμάτισε» την καριέρα στην τηλεόραση





Δεν είναι και λίγο να πιάνεις τη σύζυγό σου στα «πράσα» να σε κερατώνει! Και για εκδίκηση αλλά και για να σώσει τον γάμο τους, εκείνος αποφάσισε να την απομακρύνει από το εργασιακό της περιβάλλον και να την «παροπλίσει» από τον κατά τα άλλα λαμπερό κόσμο της σόουμπιζ.

Είναι από τις ιστορίες που είναι τόσο «τζιζ» που δεν μπορείς να τις γράψεις με ονόματα και ντοκουμέντα. Είναι όμως πέρα για πέρα αληθινή. Εκείνη, μία από τις πιο γνωστές περσόνες της ελληνικής σόουμπιζ και εκείνος ένας από τους πιο επιτυχημένους άντρες στον χώρο του. Ζούσαν όμορφα και δημιούργησαν μία ευτυχισμένη οικογένεια.


Μέχρι που μια… γλυκιά αμαρτία χτύπησε την πόρτα της πολύ όμορφης και επιτυχημένης κυρίας. Θες επειδή ήθελε να επιβεβαιωθεί ως γυναίκα; Θες επειδή είχε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια, «υπέκυψε» στη γοητεία ενός πασίγνωστου άντρα-λιγδα-της ελληνικής τηλεόρασης με τον οποίο δημιούργησε ερωτική σχέση.


Άρχισαν να παθιάζονται μεταξύ τους με εκείνη να ξεχνά την οικογένειά της και εκείνον να αφήνει στην… άκρη –για λίγο- τη δική του οικογένεια, βλέποντας τη νέα ερωτική του περιπέτεια ως κάτι εφήμερο.


Μόνο που τα πράγματα άρχισαν να σοβαρεύουν. Το ερωτικό πάθος άρχισε να μετατρέπεται σε έναν φλογερό έρωτα που ήταν ικανός να «κλείσει» δύο σπίτια. Τα κρυφά ραντεβουδάκια για τους δύο παράνομους εραστές άρχισαν να πυκνώνουν.


Η συμπεριφορά εκείνης άλλαξε και ο σύζυγός της άρχισε να αντιλαμβάνεται πως κάτι της συνέβαινε. Μέχρι που ανακάλυψε το ένοχο μυστικό της.


Το μεγάλο… μπαμ δεν άργησε να έρθει όταν αποκαλύφθηκε η εξωσυζυγική σχέση. Προκειμένου να κλείσουν τα σπίτια τους, ο απατημένος σύζυγος πήρε άμεσα αποφάσεις.


Όχι μόνο τερμάτισε τη σχέση αυτή αλλά υποχρέωσε και την άτακτη σύζυγό του να παραιτηθεί από τη δουλειά της για να μην ξαναδεί ποτέ τον εραστή της με τον οποίο δούλευαν και στον ίδιο εργασιακό χώρο. Ετσι και έγινε και πλέον όλοι είναι ευχαριστημένοι. Εκτός από την άτακτη κυρία η οποία ξανακλείστηκε στο χρυσό κλουβί που της προσφέρει ο εξοργισμένος σύζυγός της.


Η οικογένεια που πήρε την αρκούδα και την μεγάλωσε σαν παιδί της




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.