Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Τα πιο εξωφρενικά μέρη του σώματός τους και στις πιο εξωφρενικές τιμές έχουν ασφαλίσει οι διάσημοι!





Ακόμη κι αν δεν ξανακάνουν κανένα βίντεο κλιπ ή ταινία, θα συνεχίσουν να βγάζουν λεφτά «χρησιμοποιώντας το σώμα τους». Δείτε ποιοι διάσημοι έχουν ασφαλίσει τα πόδια τους, το στήθος τους, το χαμόγελό τους Rihanna


Η γνωστή τραγουδίστρια από τα Μπαρμπέιντος είναι αναμφίβολα ωραία και έχει και ένα καταπληκτικό κορμί. Τα πόδια της όμως αξίζουν περισσότερο από όλα, καθώς τα έχει ασφαλίσει για 1.000.000 δολάρια.


Gene Simmons


Ακόμα κι αν δεν είσαι οπαδός της ροκ μουσικής, ξέρεις το συγκρότημα Kiss. Ο Gene Simmons, ο οποίος συνίδρυσε το συγκρότημα στις αρχές του 1970, γεννήθηκε στο Ισραήλ και είναι τραγουδιστής, συνθέτης, μπασίστας και παραγωγός αρχείων. Είναι επίσης ηθοποιός αλλά κι επιχειρηματίας. Έχει ασφαλίσει τη γλώσσα του για 1.000.000 δολάρια. Τα μέλη των KISS είναι γνωστά για την έκφραση του προσώπου τους με τη γλώσσα τους έξω. Στα 100.000.000 άλμπουμ τους που πωλούνται σε όλο τον κόσμο, η γλώσσα είναι σήμα κατατεθέν για το συγκρότημα.



Keith Richards


Είναι ένας από τους μουσικούς που έχει τη διάκριση να υπάρξει ιδρυτικό μέλος των Rolling Stones. Ο Richards είναι κιθαρίστας και έχει τα δάχτυλά του ασφαλισμένα για 1.600.000 δολάρια. Το περιοδικό Rolling Stone τον έχει κατατάξει στην 4η θέση στη λίστα με τους 100 καλύτερους κιθαρίστες.


Madonna


Η Madonna βλέπει το στήθος της ως «εθνικό θησαυρό» και αυτός είναι λόγος να το ασφαλίσει για 2.000.000 δολάρια. Επειδή έχει ιστορικό καρκίνου του μαστού από την πλευρά της μητέρας της, προχώρησε σε ένα τέτοιο ασφαλιστήριο συμβόλαιο, ώστε να είναι σίγουρη ότι τα στήθη της θα συνεχίσουν να είναι «πολύτιμα» αν ποτέ κάνει οποιεσδήποτε αλλαγές για ιατρικούς λόγους.


Heidi Klum


Είναι γνωστή ως πρώην μοντέλο της Victoria Secret και τώρα παρουσιάστρια στο σόου Project Runway. Λόγω του ότι η Klum διαθέτει τρομερά πόδια, θεώρησε ότι είναι καλό να τα έχει ασφαλισμένα. Η ίδια έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στο Extra ότι τα πόδια της αξίζουν συνολικά 2.200.000 δολάρια. Το δεξί της πόδι αξίζει 1.200.000, ενώ το αριστερό 1 εκατομμύριο δολάρια, επειδή έχει μια μικρή ουλή πάνω του.


Tina Turner


Τα πόδια της 75χρονης πλέον Tina Turner είναι ακόμα και τώρα ζηλευτά από πολλές νεότερές της γυναίκες. Αξίζουν 3.200.000 δολάρια, δεδομένου ότι τα έχει ασφαλίσει. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με την Oprah το 2005, η Turner δήλωσε ότι πάντα είχε κοντά πόδια και όταν ήταν νεότερη σκεφτόταν ότι έμοιαζε με «μικρό πόνι.” Επίσης, έχει πει ότι χρειάστηκε πολύ χρόνο μέχρι να βρει ρούχα που να ταιριάζουν στο σώμα της, όπως είναι οι κοντές φούστες.


Tom Jones


Όσο περίεργο κι αν ακούγεται ο Ουαλός τραγουδιστής εδώ και μερικά χρόνια έχει ασφαλίσει τις τρίχες στο στήθος του για 7.000.000 δολάρια.


8. Kim Kardashian


Τη γνωρίζουμε όλοι για τις καμπύλες της και αυτές αποφάσισε να ασφαλίσει και η ίδια. Θεώρησε ότι είναι καλό να κάνει ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο για τα οπίσθιά της, το οποίο φτάνει τα 21.000.000 δολάρια.


Bruce Springsteen


Ο θρυλικός τραγουδιστής Springsteen έχει ασφαλίσει τις φωνητικές του χορδές για 6.000.000 δολάρια. Σε περίπτωση που πάθουν κάτι, τα εκατομμύρια των οπαδών του δεν θα έχουν πλέον το προνόμιο να τον ακούν να τραγουδάει. Ίσως η έξυπνη οικονομική αυτή κίνηση είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους ο Bruce συχνά αναφέρεται ως «το αφεντικό». Μπορεί να γεμίσει οποιαδήποτε αρένα στην οποία παίζει, ακόμη και αν δεν έχει κυκλοφορήσει άλμπουμ εδώ και χρόνια.


Daniel Craig


Ο γνωστός ηθοποιός που υποδύεται τον James Bond δεν έχει μόνο ένα μέρος του σώματος του ασφαλισμένο, αλλά ολόκληρο το κορμί του, σε περίπτωση που τραυματιστεί κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του ως Bond. Ήξερε ότι θα εμπλακεί σε περίεργες σκηνές κατά τη διάρκεια της ταινίας, που θα περιλαμβάνουν «ακροβατικά». Το ασφαλιστήριο συμβόλαιο κοστίζει 9.500.000 δολάρια. Όταν ο Craig συμμετείχε στην ταινία «Quantum Solace» έκανε τα περισσότερα από τα ακροβατικά που χρειαζόντουσαν για το γύρισμα, έτσι ήθελε να γνωρίζει ότι θα υπάρξει μια ασφαλιστική πληρωμή αν ποτέ τραυματιζόταν σοβαρά.


Claudia Schiffer


Το διάσημο supermodel της δεκαετίας του ενενήντα ακόμη και σήμερα αξίζει πολλά. Η ίδια έχει επιλέξει να ασφαλίσει το πρόσωπό της για 5.000.000 δολάρια.


Jennifer Lopez


Όταν βρέθηκε στο απόγειο της καριέρας της, η Jennifer Lopez είχε αρκετές ταινίες και μουσικά βίντεο στο ενεργητικό της. Τότε λοιπόν ίσως συνειδητοποίησε ότι για όλο αυτό παίζει μεγάλο ρόλο το… πίσω μέρος, το οποίο και ασφάλισε για 27.000.000 δολάρια. Το 2006, αποφάσισε να προσθέσει κάτι ακόμη στο συμβόλαιο. Αν το πίσω μέρος της πηγαίνει προς τα «νότια», αυτήν θα εξακολουθεί να μπορεί να την εξασφαλίσει οικονομικά η ασφάλειά της.


Julia Roberts


Η Julia Roberts έχει χαρακτηριστικό χαμόγελο, γι΄ αυτό και αξίζει 30.000.000 δολάρια. Η Pretty Woman που ομορφαίνει το χώρο όταν χαμογελά, ξέρει ότι θα πληρωθεί αδρά σε περίπτωση που κάτι πάθει το χαμόγελό της και τα δόντια της.


David Beckham


Ο ποδοσφαιριστής και μοντέλο, David Beckham, όταν υποβλήθηκε σε εγχείρηση στον αχίλλειο τένοντα, θεώρησε ότι πρέπει να προστατεύσει τα πόδια του και έτσι πήρε την απόφαση, το 2010, να τα ασφαλίσει για 70.000.000 δολάρια.


Mariah Carey


Τα πόδια της Mariah Carey είναι ασφαλισμένα για 1 δις δολάρια! Ναι, σωστά διαβάσετε. Όταν η Αμερικανίδα τραγουδίστρια ξεκίνησε να συνεργάζεται με τη Gillette και διαφήμιζε ξυραφάκια για τα πόδια, αποφάσισε να τα ασφαλίσει, ώστε να είναι σίγουρη ότι το συμβόλαιο με τη Gillette δεν θα είναι σε κίνδυνο. Αυτό αποδείχθηκε μια πολύ έξυπνη επιχειρηματική κίνηση, δεδομένου ότι μέρος των εσόδων της Mariah είναι από αυτό το συμβόλαιο. Έχει κερδίσει πέντε φορές βραβείο Grammy. Ακόμα κι αν η φωνή της δεν είναι η ίδια τον τελευταίο καιρό, θα είναι πάντα μια σημαντική προσωπικότητα στο χώρο της μουσικής.


 10 σχέδια για φθινοπωρινό manicure


Πηγή






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.