Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

«Ηταν party animal, πήγαινε με πολλούς άνδρες, δεν είχε διαβάσει ποτέ της το Κοράνι» -Φίλοι και γνωστοί μιλούν για την 26χρονη καμικάζι του Σεν Ντενί





H 26χρονη Ait Boulahcen, ξαδέλφη του «εγκεφάλου» του μακελειού στο Παρίσι, Αμπαούντ Αμπντελχαμίντ, έγινε η πρώτη γυναίκα καμικάζι στην Ευρώπη. Ωστόσο, όσα μαρτυρούν για εκείνη οι φίλοι της σκιαγραφούν έναν άνθρωπο που καμία σχέση με το Ισλάμ δεν έχει. Ειναι χαρακτηριστικό ότι όπως λένε δεν είχε, ούτε καν, ανοίξει ποτέ της το Κοράνι. 


Ατομα από το οικογενειακό της περιβάλλον, φίλοι και γνωστοί, με τις περιγρασφές τους, παρουσιάζουν μία γυναίκα που είχε αγάπη για το αλκοόλ, που κάπνιζε διαρκώς, που είχε λάτρευε το κλάμπινγκ και είχε πολλαπλούς συντρόφους.



Σύμφωνα με τον αδερφό της Youssouf Ait Boulahcen, η Χασνά δεν ενδιαφερόταν για την θρησκεία, δεν είχε διαβάσει ποτέ το Κοράνι και είχε ξεκινήσει να φοράει μαντίλα μόλις ένα μήνα πριν.


Σε φωτογραφίες που είχαν χθες το φως της δημοσιότητα η καμικάζι φαίνεται να ποζάρει προκλητικά, ενώ σε μία από αυτές είναι γυμνή μέσα σε μπανιέρα με έντονο μακιγιάζ και κοσμήματα.


«Ζούσε στον κόσμο της. Δεν την ενδιέφερε να μελετήσει την θρησκεία της. Ήταν μονίμως με το κινητό στα χέρια της κοιτώντας το Facebook η το WhatsApp. Της είπα να τα σταματήσει όλα αυτά, αλλά δεν άκουγε, αγνοούσε τις πολυάριθμες προσπάθειές μου να την συμβουλέψω λέγοντάς μου ότι δεν είμαι ο μπαμπάς της ή ο άντρας της και για αυτό έπρεπε να την αφήσω ήσυχη», λέει ο αδερφός της.


Η οικογένειά της


Γεννημένη στο Παρίσι το 1989 μεγάλωσε σε ανάδοχες οικογένειες επειδή οι γονείς της είχαν χωρίσει όταν η Χάσνα ήταν σε μικρή ηλικία.


Παρόλα αυτά σύμφωνα με μαρτυρίες, η 26χρονη επισκεπτόταν συχνά και τους δυο που ζούσαν σε προάστια του Παρισιού.


Την ίδια περιγραφή για την 26χρονη δίνει και ένας ακόμα φίλος της ο οποίος τονίζει τον δυτικό τρόπο ζωής που ακολουθούσε η νεαρή, ότι φορούσε ρούχα όπως όλες οι άλλες κοπέλες και δεν προσευχόταν. «Δεν ήταν καθόλου θρησκευόμενη. Ήταν όπως εσύ και εγώ. Έβγαινε, ζούσε μία ελεύθερη ζωή και πάντα διασκέδαζε».


Όσον αφορά στον πατέρα της, ο ίδιος φίλος της τον περιγράφει ως ένα κανονικό άνθρωπο που παίζει κιθάρα. «Ο πατέρας της δούλευε σε εργοστάσιο αλλά τώρα είναι στη σύνταξη. Πηγαίνει σε τζαμί αλλά δεν είναι αυστηρός. Πηγαίνει συχνά διακοπές στο Μαρόκο, αλλά μένει μόνος», αναφέρει.


 Ακροβατώντας μεταξύ ζωής και αδρεναλίνης







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.