Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2016

Αυξήθηκε η τιμή των καρτών στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Αύξηση… εν μία νυκτί επιβλήθηκε στην τιμή των καρτών των ΜΜΜ η οποία θα ισχύσει από τον Φεβρουάριο.

Αρχικά από το αρμόδιο υπουργείο Υποδομών είχε ανακοινωθεί πως οι αυξήσεις σε πρώτη φάση θα επηρεάσουν τα εισιτήρια (σ.σ. από 1,20 η τιμή θα ανέρχεται στο 1,40 ευρώ).


Παρόλα αυτά οι ανατιμήσεις τον Φεβρουάριο ια αφορούν μόνο στις κάρτες για χρήση σε όλα τα Μέσα Μεταφοράς συμπεριλαμβανομένου και του αεροδρομίου και στις κάρτες για όλα τα μέσα εκτός Αεροδρομίου με εξαμηνιαία και ετήσια διάρκεια.Η αύξηση των τιμών έγινε χωρίς κάποια επίσημη ανακοίνωση ή δελτίο τύπου από τον ΟΑΣΑ αλλά με απλή ενημέρωση των τιμών στην ιστοσελίδα του οργανισμού


Οι νέες τιμές


Διαβάστε πώς διαμορφώνονται οι νέες τιμές των εισιτηρίων:


-49 ευρώ για τη μηνιαία κάρτα για όλα τα Μέσα, συμπεριλαμβανομένης και της γραμμής προς αεροδρόμιο. Η προηγούμενη τιμή ήταν 45 ευρώ (σ.σ. 25 ευρώ από 23 ευρώ η μειωμένη κάρτα).


-142 ευρώ από 130 ευρώ η τριμηνιαία κάρτα όλων των Μέσων , συμπεριλαμβανομένης και της γραμμής προς αεροδρόμιο. Στα 71 ευρώ από 65 ευρώ θα είναι η τιμή της μειωμένης.


-Αντίστοιχα η εξάμηνη διαμορφώνεται στα 250 ευρώ από 230 ευρώ (125 ευρώ από 115 ευρώ η μειωμένη) και η αντίστοιχη ετήσια κάρτα σε 490 ευρώ από 450 ευρώ (245 ευρώ από 230 ευρώ η μειωμένη). 


-Η εξαμηνιαία κάρτα για όλα τα μέσα (εκτός αεροδρομίου) κοστίζει πλέον 170 ευρώ από 165 ευρώ και η ετήσια από 320 ευρώ φτάνει τα 330 ευρώ. Οι αντίστοιχες μειωμένες κάρτες έχουν αυξηθεί σε 85 ευρώ (από 83) και 165 ευρώ (από 160).


Διαβάστε  ακόμα:

Έτσι έβριζαν στην Αρχαία Ελλάδα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.