Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Οι πιο ανόητες αφορμές για καβγά ανάμεσα στα ζευγάρια





Όλα τα ζευγάρια έχουν τα καβγαδάκια τους, κάποιες φορές γιατί δεν κατέβασε κάποιος τα σκουπίδια ή για το καπάκι της τουαλέτας. Αυτό είναι γνωστό, συνηθισμένο και όχι ιδιαίτερα κακό, το πρόβλημα εστιάζεται στα ζευγάρια που δεν χάνουν την ευκαιρία να πλακωθούν, ακόμη και για τους πιο αστείους λόγους.


Έρευνες έχουν δείξει ότι οι καβγάδες ανάμεσα στα ζευγάρια δεν επηρεάζουν μόνο τη διάθεσή μας, αλλά επηρεάζουν και την υγεία μας. Σύμφωνα με έρευνα του πανεπιστημίου της Γιούτα, τα ζευγάρια που μαλώνουν συχνά έχουν χειρότερη γενική υγεία, σε σχέση με τα ζευγάρια που ζουν ένα ευτυχισμένο γάμο.


Έρευνα του πανεπιστημίου της Καλιφόρνια, συμπέρανε ότι οι καυγάδες μειώνουν την ικανοποίηση στις σχέσεις, εκτός εάν μετά από ένα καβγά υπάρξει κατανόηση ανάμεσα στο ζευγάρι.


Οι καβγάδες ανάμεσα στα ζευγάρια πολλές φορές είναι σοβαροί, αλλά ακόμη περισσότερες, οι αιτίες είναι αστείες. Οι πιο αστείες αιτίες καβγά ανεβαίνουν στην εφαρμογή Whisper και κάποιος μπορεί να διαπιστώσει ότι μάλλον τα ζευγάρια ήθελαν απεγνωσμένα να μαλώσουν και απλά βρήκαν μία… καλή αφορμή.


Ένα από τα ζευγάρια που ανέβασε στην εφαρμογή την πιο χαζή αιτία για καβγά, είπε ότι μάλωναν όλο το βράδυ γιατί η γυναίκα ενοχλήθηκε από το θόρυβο που έκαναν τα παπούτσια του άνδρα μέσα στο πλυντήριο και τα έβγαλε, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει τρικούβερτος καβγάς.


Καβγάς ξέσπασε ανάμεσα σε ζευγάρι για το πώς θα έπρεπε να τοποθετηθεί το χαρτί υγείας. Με το χαρτί να βγαίνει από πάνω ή από κάτω;


Ένα ζευγάρι μάλωσε γιατί διαφώνησαν για το πώς παράγονται οι σταφίδες. Ένα άλλο ζευγάρι διαφώνησε για το πώς γράφεται μία λέξη, ακόμη πιο ευφάνταστη ήταν η αιτία του ζευγαριού που είχε… ανησυχίες για το εάν μπορούν οι φάλαινες με την εξέλιξη των ετών να αναπτύξουν πόδια.


Μία άλλη εντυπωσιακή αιτία καβγά είναι εάν τα μαχαίρια και τα πιρούνια στο πλυντήριο θα πρέπει να τοποθετούνται προς τα πάνω ή προς τα κάτω.


Σε μία περίπτωση η γυναίκα είπε πόσο αγαπάει τις πεταλούδες της νύχτας, ο άνδρας είπε ότι δεν τις αγαπάει και τόσο και η μάχη ξεκίνησε. Άλλες αιτίες που εμφανίζονται στο site Whisper όπως τις μετέφεραν οι αναγνώστες είναι: ποιος θα κλείσει το φως ενώ βρίσκονταν και οι δύο ξαπλωμένοι στο κρεβάτι. Γιατί κάποια στιγμή δεν ρώτησε για το εάν πεινάω την ώρα που έτρωγε, επειδή δεν είχε σώσει το όνομά της στο τηλέφωνό του με καρδιά στο πλάι.


Διαβάστε  ακόμα:

Η 55χρονη που είναι «κούγκαρ» και το δηλώνει





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.