Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Η σοβαρή ασθένεια της Ωνάση και ο χαμός ηθοποιού την παραμονή της Πρωτοχρονιάς





Το όργιο φημών για σοβαρή ασθένεια της Ωνάση και ο χαμός ηθοποιού την παραμονή της Πρωτοχρονιάς


Η δεύτερη πεντάδα των τοπ θεμάτων της επικαιρότητας για την εβδομάδα που πέρασε δεν ήταν και τόσο ευχάριστα!

Σε συνέχεια λοιπόν της πρώτης πεντάδας των τοπ θεμάτων της επικαιρότητας, ας δούμε τα υπόλοιπα θέματα που ολοκληρώνουν τη δεκάδα. Στην έκτη θέση λοιπόν, αναδείξατε σύμφωνα με τα «κλικ» σας το θέμα με την ανησυχία που έχει αρχίσει να υπάρχει σχετικά με την υγεία της χρυσής κληρονόμου Αθηνάς Ωνάση για σοβαρή ασθένεια. Στην έβδομη θέση βρέθηκε ένα ιδιαίτερα... σέξι θέμα αφού celebrity άνοιξε τα πόδια της και... τα είδαμε όλα. Στην όγδοη θέση των τοπ θεμάτων αναδείξατε το θέμα με την ξαφνική απώλεια πασίγνωστου ηθοποιού την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Στην ένατη θέση βρέθηκε η αποκαλυπτική συνέντευξη της Δέσποινας Στυλιανοπούλου για τη φίλη της Αλίκη Βουγιουκλάκη ενώ τη δεκάδα έκλεισε το θέμα με τον μικρό Γιαννάκη που ζήτησε κάτι από τη μαμά του Φαίη Σκορδά την ώρα της πρωινής εκπομπής.


Διαβάστε  ακόμα:

10 πράγματα που πρέπει να πετάξετε αμέσως από το μπάνιο σας 

Πηγή




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.