Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Πληροφορίες για σύλληψη δύο ύποπτων τζιχαντιστών με χατζάρες στην Αλεξανδρούπολη





Ταξίδευαν με το ΚΤΕΛ με διαβατήρια ΣουηδίαςΣτο ΚΤΕΛ Αλεξανδρούπολης σταμάτησε το ταξίδι δύο τζιχαντιστών, στις αποσκευές των οποίων βρέθηκαν χατζάρες και στρατιωτικές στολές. Τους δύο υπόπτους συνέλαβαν, ύστερα από έλεγχο, άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και της ασφάλειας, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας Alexpoli.gr, που μετέδωσε και το Mega.


Η συμπεριφορά τους κίνησε υποψίες, οι απαντήσεις τους στις ερωτήσεις των αστυνομικών κίνησαν ακόμα μεγαλύτερες υποψίες ενώ ύποπτα κρίθηκαν και τα διαβατήρια Σουηδίας τα οποία έδειξαν. Η χώρα προέλευσής τους δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί.


Οι δυο τζιχαντιστές κρατούνται από προχθές στην Αλεξανδρούπολη ενώ ο ένας είναι γνωστός για την τρομοκρατική δράση του στις Ευρωπαϊκές Αρχές και έχει καταδικαστεί στο παρελθόν για απόπειρα τρομοκρατίας.


Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι δύο άνδρες, τους οποίους παρακολουθούσαν οι σουηδικές αρχές, είχαν σκοπό από την Αλεξανδρούπολη να μεταβούν στους Κήπους κι από εκεί στην Τουρκία και τελικά στη Συρία.


Διαβάστε  ακόμα:

Πώς θα γίνετε ευτυχισμένοι με μόλις 15 λεπτά την ημέρα: Ενας μοναχός αποκαλύπτει 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.