Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Πως θα κάνεις τη σχέση σου να κρατήσει για πάντα;




Υπάρχουν μερικά χαρακτηριστικά και συμπεριφορές... που πρέπει να έχουν και οι δυο για να επιβιώσει μια σχέση. Αυτά είναι τα εξής:


-Υπομονή


Χωρίς υπομονή δεν γίνεται να επιβιώσει μια σχέση καθώς πάντα υπάρχουν τα πάνω και τα κάτω. Κατά καιρούς μια σχέση μπορεί να περνάει δύσκολες στιγμές ή συνθήκες και αυτό χρειάζεται υπομονή. Δεν τα παρατάμε ποτέ στην πρώτη δυσκολία εκτός κι αν... δεν είναι τόσο σοβαρή αυτή η σχέση.


-Επικοινωνία


Οι άντρες ίσως το θεωρήσουν αυτό γκρίνια ή μουρμούρα αλλά έχει μεγάλη διαφορά. Επικοινωνία σημαίνει να μοιράζεσαι τα προβλήματα σου, τις σκέψεις αλλά και τους στόχους σου με το ταίρι σου-κάτι που θα σας δέσει ακόμη περισσότερο. Επικοινωνία δεν είναι να "τη λες" στον άλλο ή να κατακρίνεις τις συνήθειες του και στο τέλος να τσακώνεστε!


-Πίστη


Ένα ζευγάρι που είναι πιστό, λογικό είναι να αντέξει. Και για να είναι πιστό, πρέπει να θαυμάζει ο ένας τον άλλο. Ο σεβασμός, ο έρωτας και η κατανόηση που έχει ο ένας στον άλλο, κάνει τους συντρόφους να είναι πιστοί ο ένας στον άλλο και να μην λένε ψέματα ή να αφήνουν τρίτα πρόσωπα να μπουν ανάμεσα τους.



-Σεβασμός


Όταν σέβεσαι έναν άνθρωπο, την οικογένεια του, τον τρόπο που μεγάλωσε (ασχέτως αν συμφωνείς με αυτόν), τους φίλους και τη δουλειά του, ουσιαστικά αποδέχεσαι πως αυτόν θέλεις στη ζωή σου. Μπορεί να μην συμφωνείς με όλα όσα λέει ή όσα κάνει, αλλά οφείλεις να τα σεβαστείς. Κι αν έχεις αντίθετη άποψη, μπορείς να συζητήσεις...


Διαβάστε  ακόμα:

2016...ή μήπως 4714; Άραγε τι δείχνει σήμερα το ημερολόγιο σε άλλες γωνιές του πλανήτη; 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.