Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Πότε κλείνουν τους δρόμους οι αγρότες





Συνάντηση έχει προγραμματιστεί στα ΤέμπηKλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους προαναγγέλλουν οι αγρότες στα μπλόκα που έχουν στηθεί σε Κεντρική και Δυτική Μακεδονία.


Εκπρόσωποι των αγροτών αναμένεται να δώσουν το «παρών» στη συνάντηση που έχει προγραμματιστεί στα Τέμπη για σήμερα στις 14.00 μετά το μεσημέρι. Θα ακολουθήσει αποκλεισμός των Τεμπών από τις 3 το μεσημέρι έως τις 9 το βράδυ.


Ακόμη από τις 11:00 έως τις 14:00 θα είναι κλειστό το Κάστρο, ενώ σε τρίωρους αποκλεισμούς θα προχωρήσουν οι αγρότες στα περισσότερα μπλόκα.


Κλειστά παραμένουν τα μπλόκα στην Νίκαια και στους κόμβους της Εγνατίας σε Κερδύλια και Χρυσούπολη Καβάλας.


Παραμένει κλειστή και η Αθηνών Κορίνθου, στο ύψος του Ισθμού.


Εν τω μεταξύ συνάντηση με τον πρωθυπουργό έκλεισε η «Πρωτοβουλία Αγροτών». Όπως δήλωσε χθες ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ρήγας, η ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί σύντομα.


Ο επικεφαλής της «Πρωτοβουλίας Αγροτών», Θόδωρος Παπακωνσταντίνου δήλωσε ότι ζητούν πάνω από ένα μήνα τη συνάντηση, καθώς έχουν ολοκληρωμένη και τεκμηριωμένη αντιπρόταση, απέναντι στο νομοσχέδιο Κατρούγκαλου.


Διαβάστε  ακόμα:

Καιρός: Αλκυονίδες μέρες το Σαββατοκύριακο και ας... άργησαν 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.