Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Σοκ σε σχολείο: Διευθυντής αυτοκτόνησε μετά από σκάνδαλο παιδεραστίας...




Άμεση εμπλοκή ή τύψεις που δεν μπόρεσε να σταματήσει όσα τυχόν εγκληματικά συνέβαιναν στο ιδιωτικό σχολείο, ο διευθυντής του Park Tudor School Matthew Miller έβαλε τέλος στη ζωή του. Η αυτοκτονία του έρχεται εν μέσω έρευνας για παιδική πορνογραφία και εκμετάλλευση που στοχοποιούσε τον πρώην προπονητή της ομάδας μπάσκετ Kyle Cox.


Η γυναίκα του βρήκε το πτώμα του 46χρονου διευθυντή στο γκαράζ του σπιτιού τους στη βόρεια Ιντιανάπολη. Ο θάνατός του έρχεται μετά το ένταλμα για έρευνα στο σχολείο. Ο 31χρονος προπονητής Kyle Kox είχε παραιτηθεί τον περασμένο μήνα, με την ομάδα να είναι αήτητη και να κατατάσσεται πρώτη στο Class 3A.


Ο Matthew Miller ανέλαβε καθήκοντα διευθυντή το 2011 και αφού είχε διατελέσει 4 χρόνια ως βοηθός διευθυντή του Isidore Newman School στη Νέα Ορλεάνη. "Ο Dr. Miller ήταν αγαπητός συνάδελφος, προικισμένος εκπαιδευτικός, μέντορας και φίλος με τους μαθητές, τους καθηγητές και το προσωπικό, τους γονείς και τους αποφοίτους. Ο ενθουσιασμός του και η αγάπη του για το Park Tudor ήταν εμφανής στις αμέτρητες εκδηλώσεις που έκανε το σχολείο κατά τη διάρκεια της θητείας του. Θα μας λείψει", σημειώνει σε ανακοίνωσή του το ιδιωτικό σχολείο.


Η εκπρόσωπος του σχολείου Cathy Chapelle αρνήθηκε να σχολιάσει σχετικά με τις αναφορές για την έρευνα των αρχών. Η αστυνομία είχε κάνει έρευνα στο σχολείο και το σπίτι του προπονητή στις 7 Ιανουαρίου, αλλά δεν είχαν ασκηθεί διώξεις.


Διαβάστε  ακόμα:

Σοκαριστικά όπλα καταστολής που χρησιμοποιούν κυβερνήσεις του κόσμου 


Πηγή



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.