Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Αυτό είναι το βίντεο που γελοιοποίησε τον Ερντογάν στη Γερμανία (video)




Διπλωματική κρίση ξέσπασε μεταξύ Άγκυρας και Βερολίνου λόγω ενός βίντεο που προβλήθηκε στη Γερμανία και σατίριζε τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν.


Η Άγκυρα κάλεσε το Γερμανό Πρέσβη στο τουρκικό ΥΠΕΞ, καθώς μεταξύ άλλων αναφέρεται σε σχέσεις του Τούρκου Προέδρου με το ISIS. Δείτε το παρακάτω με υπότιτλους


Το βίντεο προβλήθηκε από ένα τοπικό κανάλι στη Γερμανία και σατιρίζει τον Ταγίπ Ερντογάν, την ελευθερία του Τύπου στην Τουρκία, το προεδρικό μέγαρο, το παζάρι για τους πρόσφυγες της Συρίας, την σκληρή αστυνόμευση, την καταπίεση των Κούρδων και το όνειρο Ερντογάν για ίδρυση ξανά της οθωμανικής αυτοκρατορίας.


Το τουρκικό ΥΠΕΞ καλώντας τον Γερμανό Πρέσβη του επέδωσε νότα διαμαρτυρίας και ζήτησε τη διακοπή του προγράμματος. Η απάντηση του Βερολίνου ήταν ότι «στη Γερμανία υπάρχει ελευθερία Τύπου και έκφρασης και μέσα σε αυτό το πλαίσιο επιτρέπεται και η σάτιρα για τους πολιτικούς. Στο ίδιο πρόγραμμα σατιρίζονται και πολλοί Γερμανοί πολιτικοί».


Η διαμαρτυρία της Άγκυρας έγινε θέμα σε όλα τα γερμανικά κανάλια, συμπεριλαμβανομένου και του κρατικού καναλιού της Γερμανίας που έχει τη μεγαλύτερη τηλεθέαση και όλα πρόβαλαν το βίντεο.





Πηγή

Δείτε πώς κερδίζουν τις δουλειές οι παρουσιάστριες στην Αλβανία (video)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.