Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Υπέβαλλε παραίτηση ο Γιάννης Μουζάλας




Ραγδαίες εξελίξεις στο κυβερνητικό στρατόπεδο μετά το «Μακεδονία»Στη διάθεση του Πρωθυπουργού τέθηκε η παραίτηση του Γιάννη Μουζάλα, σύμφωνα με πληροφορίες.


Ο αναπληρωτής Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, που βρίσκεται στο αεροσκάφος προς τις Βρυξέλλες, υπέβαλε την παραίτησή του, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, μετά τον σάλο που προκάλεσε η αποστροφή του λόγου του, κατά την οποία αποκάλεσε τα Σκόπια «Μακεδονία».


Μετά τη δήλωση η οποία έγινε σε τηλεοπτική συνέντευξή του, ο κυβερνητικός εταίρος, Υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος ζήτησε την παραίτηση του Υπουργού, τονίζοντας ότι δεν είναι αρκετή η συγγνώμη.


Ο Πάνος Καμμένος έφτασε λίγο μετά τις 11:30 στο Μέγαρο Μαξίμου για να έχει συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα.


Την παραίτηση Μουζάλα ζήτησε και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ενώ είχε προηγηθεί η ίδια απαίτηση από το γραφείο Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.



Δείτε  ακόμα:

Σοκ και δέος κατά του ISIS: Δείτε πώς η κάμερα κατέγραψε δέκα απ' τα πιο καίρια χτυπήματα των Ρώσων





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.