Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Κρέμασε την τουρκική σημαία στο μπαλκόνι του για την 25η Μαρτίου





Το περαστικό σημειώθηκε περίπου στις 23:00 το βράδυ της Πέμπτης σε πολυκατοικία της οδού Βασ. ΌλγαςΈναν άκρως προκλητικό τρόπο διάλεξε Θεσσαλονικιός για να εκφράσει τα ανθελληνικά του αισθήματα.Λίγη ώρα πριν αλλάξει η ημέρα και ξεκινήσει ο επίσημος εορτασμός της εθνικής επετείου αποφάσισε να κρεμάσει στο μπαλκόνι του την τουρκική σημαία.


Το περαστικό σημειώθηκε περίπου στις 23:00 το βράδυ της Πέμπτης σε πολυκατοικία της οδού Βασ. Όλγας.


Η απερίσκεπτη πράξη του συγκεκριμένου ανθρώπου δεν πέρασε απαρατήρητη. Περίοικοι ειδοποίησαν το κέντρο της Άμεσης Δράσης και ένας σταθμός ασφαλείας ανέλαβε να μεταβεί στο σημείο και να του ζητήσει να ξανασκεφτεί την πράξη του. Λίγη ώρα αργότερα η τουρκική σημαία κατέβηκε από το μπαλκόνι.


Περισσότερες ειδήσεις για τη Θεσσαλονίκη στο thestival.gr


Καθεστώς τρόμου σε όλη την Ευρώπη - Συλλήψεις σε Βρυξέλλες και Παρίσι



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.