Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Μελλοντολόγοι των… οπισθίων! Τα «διαβάζουν» και προβλέπουν το μέλλον!!





Ξεχάστε το διάβασμα του χεριού ή το ρίξιμο των Ταρώ. Πλέον μπορείτε να μάθετε τι σας επιφυλάσσει η μοίρα από τους γλουτούς σας.


Οι γλουτοί σας μπορεί να κρύβουν τα μυστικά που κρύβει για σας το πεπρωμένο σας και για να το μάθετε θα πρέπει να πάτε σε μία ειδική που ξέρει να τα αποκωδικοποιήσει.


Αυτήν την περίεργη μέθοδο ανακάλυψε η Σαμ Άμος, η οποία πριν κάποια χρόνια αποφάσισε να ρίχνει τις κάρτες Ταρώ με τρόπο που θα επινοούσε η ίδια. Όπως γράφει στην επίσημη σελίδα της, έχει το χάρισμα της ενόρασης.


Ωστόσο, η μέθοδος της Άμος έγινε γνωστή το 2000 όταν σε μία γιορτή την ρώτησαν αν το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να διαβάζει τα χαρτιά. Η ίδια απάντησε πως γνωρίζει και άλλη μέθοδο και προκάλεσε κάποιον να του πει το μέλλον του διαβάζοντας το πίσω μέρος του σώματός του. Κάπως έτσι γεννήθηκε η τέχνη της πρόβλεψης του μέλλοντος που ονομάστηκε «ρουμπολογία».



Αν και η Άμος δημιούργησε αυτό το σύστημα , αυτή που το έκανε ακόμη πιο γνωστό είναι η Τζάκι Σταλόνε -μητέρα του διάσημου ηθοποιού Σιλβέστερ Σταλόνε. Η ίδια υποστήριξε πως η ρουμπολογία δεν είναι καινούρια μέθοδος και ότι εφαρμοζόταν στην Αρχαία Βαβυλώνα, τις Ινδίες την Ελλάδα και την Ρώμη όπως αναφέρει στο σάιτ της και δημοσιεύεται στην Daily Mail.


Για να πάρετε μία ιδέα η Άμος λέει πως ο αριστερός γλουτός μιλά για το μέλλον και ο δεξιός για το παρελθόν.


Άλλη λεπτομέρεια είναι πως αν ένα άτομο έχει στρογγυλό πισινό αυτό σημαίνει πως είναι ανοιχτόμυαλο, χαρούμενο και αισιόδοξο για την ζωή. Αντίθετα αν έχει πιο τετράγωνα οπίσθια δίνει μεγαλύτερο βάρος στην καριέρα του σύμφωνα με την εφημερίδα «Metro».


Έτσι αν θέλετε να μάθετε τι επιφυλάσσει το μέλλον για κάποιον ίσως πρέπει να του ρίξετε μία ματιά από πίσω….

Πηγή pestanea

Το καλοκαίρι είναι κοντά: ήλιος…ολόγυμνα κορίτσια…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.