Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Video: Περιοδεία των Jeep στη χιονισμένη Ευρώπη





Επίδειξη των δυνατοτήτων κίνησης σε κάθε έδαφος

Ο στόλος των 11 SUV αποτελείτο από τέσσερα Grand Cherokee, τρία Renegade, τρία Cherokee και ένα Wrangler, τα οποία ήταν διαθέσιμα για δοκιμαστική οδήγηση.


Για περισσότερο από ένα μήνα η γκάμα των μοντέλων της Jeep πραγματοποίησε τη χειμερινή ευρωπαϊκή περιοδεία για το 2016, επιδεικνύοντας τις εκτός δρόμου δυνατότητες κίνησης. Σε κατάλευκα τοπία στην Ελβετία, τη Γαλλίας, την Αυστρίας και την Ιταλία, το Cherokee, το Grand Cherokee, το Renegade και το Wrangler παρουσίασαν στους χιλιάδες οδηγούς που συμμετείχαν στα test drive τα προσόντα της τετρακίνησης.


Η περιοδεία Jeep Winterproof άρχισε στις 13 Ιανουαρίου από το Γκστάαντ της Ελβετίας και ολοκληρώθηκε στις 21 Φεβρουαρίου στην Ιταλία. Στάσεις έγιναν επίσης στη Μεζέβ της Γαλλίας και στο Μονταφόν της Αυστρίας. Ο στόλος των 11 Jeep αποτελείτο από τέσσερα Grand Cherokee, τρία Renegade, τρία Cherokee και ένα Wrangler, τα οποία ήταν διαθέσιμα για δοκιμαστική οδήγηση.


Συνολικά έγιναν 2.500 test drive με τη συμμετοχή 2.600 ατόμων, που διένυσαν πάνω από 12.000 km. Το πρόγραμμα εκδηλώσεων περιελάμβανε και μαθήματα οδήγησης στον πάγο, αλλά και wakeboard σε ειδική πίστα με όχημα έλξης το Renegade.





Δείτε  ακόμα:

Τα φουτουριστικά επιβατηγά αεροσκάφη του μέλλοντος


πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.