Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Ποταμός εξαφανίστηκε εν μια νυκτί (video)




Ο ποταμός Ατογιάθ στη Βερακρούζ του Μεξικό εξαφανίστηκε εν μια νυκτί εξαιτίας ρωγμής που άνοιξε στο έδαφος.Ο ποταμός διασχίζει οκτώ δήμους στην κεντρική ορεινή περιοχή της ανατολικής μεξικανικής πολιτείας της Βερακρούζ. Μάλιστα, κάτοικοι της περιοχής Ράντσο Σαν Φερμίν ανέφεραν πως άκουσαν μια έκρηξη, ενώ είχαν την αίσθηση ότι η γη βούιζε.


Το νερό του ποταμού σε λιγότερο από 48 ώρες εξαφανίστηκε, αφήνοντας πίσω του μια γιγαντιαία σχισμή 30 μέτρων.Λόγω της εξαφάνισης του ποταμού Ατογιάθ  έχει σημάνει συναγερμός για τα επίπεδα νερού στην περιοχή καθότι και άλλοι υδάτινοι πόροι της περιοχής  βρίσκονται σε επίπεδα κάτω του φυσιολογικού.


«Το περιστατικό αποτελεί πλήγμα όχι μόνο για την χλωρίδα και την πανίδα της περιοχής, αλλά και  για τις οικογένειες που ζουν από την καλλιέργεια της γης αλλά και από τη βιομηχανία της ζάχαρης που είναι κοντά, η οποία έχει υποστεί ζημιές από την έλλειψη νερού» δήλωσε ο δήμαρχος.  





Δείτε  ακόμα:

Ένα νησί φτιαγμένο από πλαστικά μπουκάλια (video)


πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.