Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Δείτε πώς κερδίζουν τις δουλειές οι παρουσιάστριες στην Αλβανία (video)




Ποιος θα δίνει σημασία σε ό,τι λέει;

Όταν έχει τα μεγάλα... μέσα, τότε το πιο πιθανό είναι να τα βάλεις!

Η 21χρονη φοιτήτρια Enki Bracaj φανέρωσε όλα της τα... όπλα μπροστά στην κάμερα, πείθοντας τελικά τους διοικούντες τον τηλεοπτικό σταθμό Zjarr να της εμπιστευτούν την ενημέρωση του κοινού.

Πως; Αφαιρώντας στην οντισιόν τα (μη) απαραίτητα κουμπιά που θα τη δυσκόλευαν στο δημοσιογραφικό... λειτούργημα, έκανε όχι το... κλικ, αλλά «μπαμ» - ανάλογο με αυτό που λίγο έλειψε να κάνει το σακάκι (;) της - στα κατάλληλα άτομα, τα οποία μάλλον ήταν γένους αρσενικού.

Η σκληρή μάχη στήθος με... στήθος δεν θα μπορούσε να έχει νικήτρια άλλη ανταγωνίστρια.

Τώρα πού θα δίνουν σημασία οι τηλεθεατές, αυτό είναι άλλο θέμα!

«Οι περισσότεροι συμφωνούν ότι το στυλ παρουσίασής της είναι κάπως περίεργο, αλλά δουλεύουμε πάνω σε αυτό και για να είμαι ειλικρινής, δεν φαίνεται να κάνει οποιαδήποτε ζημιά στην τηλεθέαση», δήλωσε ένας από τους υπεύθυνους, ενώ η ίδια η Bracaj πρόσθεσε:

«Ήταν προφανές ότι χρειαζόταν θάρρος για κάτι τέτοιο και εγώ ήθελα να προσφέρω κάτι διαφορετικό. Είχα την απόλυτη υποστήριξη της οικογένειάς μου και δεν αποτελούσε πρόβλημα για μένα να προχωρήσω σε αυτό το δρόμο.

Βρήκα απλά έναν τρόπο να βγω μπροστά και να βοηθήσω το κανάλι να κάνει καλύτερα νούμερα».

«Αλίμονο, μάς πείσατε και οι δύο», θα προσθέσουμε εμείς!






http://www.newsbomb.gr/

                              Έρχεται το τέλος του σεξ;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.