Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Κινητό hostel σε βρίσκει όπου είσαι





Πρωτοποριακή ιδέα διαμονήςΤο πρώτο κινητό hostel του κόσμου υποστηρίζει πως εφηύρε μια κροατική εταιρεία καθώς όλο το κατάλυμα μπορεί να «πακεταριστεί» και να μετακινηθεί μέσα σε μισή ώρα.


Το «Nearby Hostel» είναι σχεδιασμένο ώστε να παρέχει εύκολη και οικονομική διαμονή σε μουσικά φεστιβάλ σε συμμετέχοντες που θέλουν να αποφύγουν είτε τις σκηνές είτε τα «υπερτιμημένα και απομακρυσμένα» ξενοδοχεία.


Κάθε κοντέινερ περιλαμβάνει εννέα δωμάτια και εφόσον κατασκευαστεί το κινητό hostel θα παρέχει ηλεκτρικό ρεύμα, βασική επίπλωση, WiFi, τηλεόραση και ψυγείο.


Τα υπνοδωμάτια χωρούν οκτώ, τέσσερα και δύο άτομα. Κάθε Nearby Hostel διαθέτει θέρμανση και κλιματισμό, οικολογικά ντους και τέσσερις τουαλέτες.


Κι αν μετά τη συναυλία οι συμμετέχοντες δυσκολεύονται να θυμηθούν πού μένουν- εξαιρετικά σύνηθες…- μια εφαρμογή στο κινητό τους θα τους οδηγήσει στο κατάλυμά τους.


Οι δημιουργοί του έχουν μόλις ξεκινήσει καμπάνια μέσω Indigogo για να συγκεντρώσουν 110.000 δολάρια και μέχρι στιγμής έχουν 555 δολάρια από 26 επενδυτές


Τα hostel της εταιρείας, που είναι σχεδιασμένα να ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο, προσφέρουν επίσης ηχομόνωση και θερμομόνωση, λόκερ και καφέ το πρωί.








Οι άνδρες που ανησυχούν για την αρρενωπότητά τους μπορεί να είναι πιο βίαιοι



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.