Σάββατο 12 Μαΐου 2018

To μυστικό πάρτι της Chopard - Οι κομψές σταρ και τα τολμηρά μοντέλα στο πιο exclusive πάρτι των Καννών




Σταρ του Χόλιγουντ, supermodels και επιχειρηματίες έδωσαν χθες βράδυ το παρών στο πιο κοσμικό και exclusive πάρτι των Καννών.   Οι προβολές του φεστιβάλ συνεχίζονται, αλλά πέρα από το κόκκινο χαλί της Κρουαζέτ, τα πάρτι και events δίνουν το δικό τους στίγμα στις Κάννες. 

  Την Παρασκευή το βράδυ, ο οίκος Chopard υποδέχτηκε τους καλεσμένους του στο ετήσιο πάρτι του το οποίο φέτος φιλοξενήθηκε στο υπέροχο Château de la Croix des Gardes.   Το μυστικό event της Chopard ήταν το χθεσινό θέμα συζήτησης  καθώς η τοποθεσία είχε κρατηθεί επτασφράγιστο μυστικό.

   Την βραδιά απογείωσε ο Ενρίκε Ιγκλέσιας ο οποίος μόλις μια μέρα νωρίτερα είχε δώσει συναυλία στην Αθήνα και φαίνεται πως πέταξε κατευθείαν για τις Κάννες ώστε να ψυχαγωγήσει τους καλεσμένους του πολυτελούς οίκου κοσμημάτων. 


Η πρέσβειρα του Οίκου Chopard Τζούλιαν Μουρ ήταν ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της βραδιάς.

 Aπό τον κινηματογραφικό χώρο ξεχώρισαν οι Μαριόν Κοτιγιάρ και Λουπίτα Νιόνγκ'Ο ενώ Κένταλ Τζένερ, Iρίνα Σάικ, Πέτρα Νέμκοβα και Στέλα Μάξγουελ ήταν μόλις μερικά από τα διάσημα μοντέλα που έλαβαν πρόσκληση. 

  Οι τελευταίες ήταν και οι πιο τολμηρές με εμφανίσεις που μεμονωμένα συζητήθηκαν - ειδικά αυτή της νεαρής των Καρντάσιαν. 


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.