Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Η αιφνιδιαστική ανακοίνωση του Τανιμανίδη που συγκίνησε τους Μαχητές




«Καλούμαι να εφαρμόσω τους κανόνες ενός δύσκολου παιχνιδιού. Κανόνες, που θεωρώ ότι είναι σκληροί»


Οι Διάσημοι κέρδισαν το χθεσινοβραδινό μεγάλο έπαθλο επικοινωνίας του Survivor 2 και είχαν την ευκαιρία να περάσουν ένα ολόκληρο απόγευμα με φίλους και συγγενείς.


Όπως ήταν φυσικό μετά το τέλος του αγώνα οι Μαχητές ήταν πάρα πολύ στεναχωρημένοι που έχασαν το συγκεκριμένο έπαθλο. Και εκεί ήρθε η ανατροπή και ο ευχάριστος αιφνιδιασμός.


Ο Σάκης Τανιμανίδης εμφανώς συγκινημένος τους ανακοίνωσε και θα μπορέσουν να περάσουν λίγες στιγμές με τους ανθρώπους τους!


«Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για τους παίκτες των Μαχητών. Σε πολύ μικρότερο επίπεδο είναι δύσκολη και για μένα γιατί καλούμαι κάποιες φορές να εφαρμόσω τους κανόνες ενός δύσκολου παιχνιδιού. Κανόνες, οι οποίοι θεωρώ ότι είναι σκληροί. Εδώ μέσα μπήκατε γνωρίζοντας τη δυσκολία του Survivor. Μπήκατε γεμάτοι πάθος και θέληση για τη νίκη. Αλίμονο μας αν σήμερα θεωρούμε ότι αυτό που ζούμε ή μάλιστα αυτό που ζείτε είναι μέρος ενός παιχνιδιού και τίποτα περισσότερο. Σήμερα γίναμε μάρτυρες μιας πολύ όμορφης και ανθρώπινης στιγμής που ξεπερνάει τα τηλεοπτικά δεδομένα. Γι’ αυτό, λοιπόν, θα μου επιτρέψετε να παραμερίσω τον ρόλο μου σαν παρουσιαστής…


Να μιλήσω απλά σαν άνθρωπος και να σας πω ότι δεν δέχομαι, αλλά και κανένας μας εδώ πέρα δεν θα δεχόταν να λήξει αυτή η μέρα χωρίς να μπορέσετε εσείς να δείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά και αυτοί να αγκαλιάσουν εσάς. Έτσι λοιπόν σε λίγο και εσείς θα περάσετε, όχι ένα ολόκληρο απόγευμα όπως οι νικητές, αλλά κάποιες στιγμές, λίγο χρόνο, με τους ανθρώπους σας που ταξίδεψαν από την Ελλάδα μέχρι την άλλη πλευρά του πλανήτη για να σας δουν», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.




πηγη  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.