Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Το πιο ηλίθιο αστείο στην ιστορία των πιο ηλίθιων αστείων




Υπάρχουν αστεία που σε κάνουν να γελάσεις και υπάρχουν και αστεία που στην πραγματικότητα το μόνο αστείο που «κρύβουν» είναι το πόσο ανόητος μπορεί να γίνει κάποιος.


Όπως για παράδειγμα αυτό που έκανε και βιντεοσκόπησε ένας Σαουδάραβας και το οποίο έγινε viral αν και του στοίχισε τη σύλληψή του. 


Ο πρωταγωνιστής του βίντεο ήταν σκαρφαλωμένος στο πίσω μέρος ΙΧ κι αφού έκανε τα χορευτικά του (περιττά ακόμα και αυτά), είδε μια νταλίκα να πλησιάζει. Του φάνηκε λοιπόν ώριμο να πεταχτεί στη μέση του δρόμου και τελικά να αποφύγει στο τσακ το χτύπημα. 


Το θέμα με την ηλιθιότητα του πρωταγωνιστή είναι ότι αυτός μπορεί να είχε σχεδιάσει πώς θα λειτουργούσε για να αποφύγει ενδεχόμενο δυστύχημα, αλλά δεν μπορεί επουδενί να γνώριζε αν ο οδηγός θα επιχειρούσε ελιγμό κι αν αυτός ο ελιγμός θα γινόταν αιτία να προκληθεί πολύ σοβαρό τροχαίο.

                                 Δείτε το  βίντεο  ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.