Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Μητέρα σκότωσε τον 7χρονο γιο της για να μην χάσει την κηδεμονία (video)




Οπως μεταδίδουν τουρκικά ΜΜΕ, ο 7χρονος είχε μείνει για ώρες τραυματισμένος πριν ξεψυχήσει και η 36χρονη μητέρα του προσπάθησε να αυτοτραυματιστεί στην καρδιά και στο λαιμό

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι 36χρονη μητέρα σκότωσε τον 7χρονο γιο της με μαχαίρι στο Κιόνελι και ακολούθως προσπάθησε να αυτοκτονήσει.


Το στυγερό έγκλημα αποκαλύφθηκε τη Δευτέρα γύρω στις 7 το βράδυ, όταν ο πατέρας της παιδοκτόνου που την επισκέφθηκε στο σπίτι, αντίκρισε τη σορό του εγγονού του, λιποθύμησε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου έχασε τη ζωή του παρά τις προσπάθειες των γιατρών.


Η απίστευτη τραγωδία συνέβη το βράδυ της 27ης Μαΐου και σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα τ/κ ΜΜΕ, η 36χρονη, η οποία βρίσκεται σε διάσταση με τον σύζυγό της, μαχαίρωσε το παιδί επείδη ο εν διαστάσει σύζυγός της φέρεται να γνωστοποίησε ότι θα διεκδικήσει την κηδεμονία του 7χρονου.

Μάλιστα, η 36χρονη φέρεται να μαχαίρωσε το γιο της και στη συνέχεια να ξάπλωσε δίπλα του. Όταν την επόμενη ημέρα διαπίστωσε τι είχε κάνει, η 36χρονη προσπάθησε να αυτοκτονήσει.


Σύμφωνα με πληροφορίες από την «Αστυνομία» που επικαλούνται τα τ/κ ΜΜΕ, ο 7χρονος είχε μείνει για ώρες τραυματισμένος πριν ξεψυχήσει και πως η ίδια η 36χρονη προσπάθησε να αυτοτραυματιστεί στην καρδιά και στο λαιμό, γι’ αυτό και μεταφέρθηκε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο νοσοκομείο Λευκωσίας όπου της έγιναν εξετάσεις.


Την Τρίτη το πρωί, η 36χρονη δράστης, η οποία φέρεται να έχει ομολογήσει στους ανακριτές της υπόθεσης το έγκλημά της, οδηγήθηκε ενώπιον ψευδοδικαστηρίου που εξέδωσε εναντίον της διάταγμα τριήμερης κράτησης.


Η Κίπρις ποστασί γράφει ότι η 36χρονη ήταν ψύχραιμη το πρωί στο «δικαστήριο» όταν έδιδε την κατάθεσή της.


Να σημειωθεί πως στο νοσοκομείο νοσηλεύεται και η μητέρα της παιδοκτόνου.





Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.