Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Η Γερμανία πρέπει να θυμηθεί πως της χαρίστηκε το δικό της χρέος το 1952




«Όλη αυτή η προπαγάνδα που έγινε τα δύσκολα πρώτα χρόνια του μνημονίου και εξακολούθησε αργότερα, ότι πληρώνει ο Γερμανός φορολογούμενος και ο Σλοβάκος συνταξιούχος και όλα αυτά τα παραμύθια ήταν προφανώς πολιτικοί χειρισμοί και δηλητήριο σε ψυχές λαών απληροφορητών»

Στόχος της κυβέρνησης είναι η έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο και μετά το πως θα διαχειριστεί τα μνημονιακά μέτρα, σημείωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Ξυδάκης. Ο ίδιος τόνισε πως όλοι – οι παγκόσμιες χρηματαγορές – πλέον γνωρίζουν ότι χωρίς διευθέτηση του χρέους θα είναι σαν να μην έχει γίνει τίποτα μετά από μια οκταετία πόνων και θυσιών.


Οι Γερμανοί, εξήγησε στον 105,5 Στο Κόκκινο, πρέπει να διαβάσουν αυτά που γράφει ο γερμανικός Τύπο τις τελευταίες εβδομάδες ότι όλο το λεγόμενο «πακέτο διάσωσης» δεν κόστισε ούτε ένα σεντς στον Γερμανό φορολογούμενο και πως ο γερμανικός Τύπος σοβαρά και μετριοπαθώς αναλύει ότι η υποσχεθείσα ρύθμιση του χρέους επίσης δεν θα κοστίσει ούτε ένας σεντς στους Γερμανούς φορολογούμενους.


Ο Ν. Ξυδάκης εξήγησε ότι «όλη αυτή η προπαγάνδα που έγινε τα δύσκολα πρώτα χρόνια του μνημονίου και εξακολούθησε αργότερα, ότι πληρώνει ο Γερμανός φορολογούμενος και ο Σλοβάκος συνταξιούχος και όλα αυτά τα παραμύθια ήταν προφανώς πολιτικοί χειρισμοί και δηλητήριο σε ψυχές λαών απληροφορητών».


Τόνισε ότι «η Γερμανία θα πρέπει να θυμηθεί τι έγινε το 1952 πως της χαρίστηκε το χρέος, πως έγινε μια γενναιόδωρη ρύθμιση, μια γενναιόδωρη χειρονομία από κράτη που είχαν καταστραφεί και ισοπεδωθεί και χάρη σε αυτή τη ρύθμιση του 1952 η Γερμανία έγινε υπερδύναμη».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.