Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Σε ποια ηλικία αισθάνονται πιο σέξυ οι γυναίκες;



Θα έλεγε κανείς ότι οι γυναίκες αισθάνονται καλύτερα στα 25 η τα 30 τους αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει.


Σύμφωνα με έρευνα που έγινε στην Μ. Βρετανία, ανάμεσα σε 2.000 γυναίκες, αποδείχτηκε ότι η ηλικία όπου οι γυναίκες αισθάνονται καλύτερα από ποτέ είναι στα 35 τους.


Γεγονός που μας φαίνεται λογικό καθώς στη δεκαετία των 20, τείνουμε να είμαστε ανασφαλείς, να μην ξέρουμε τι θέλουμε, και φυσικά να έχουμε την τάση να μισούμε τα πάντα στην εμφάνισή μας.


Κάτι που φυσικά δε συμβαίνει, από τη δεκαετία των 30 και μετά, μιας και η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών, τείνει να γνωρίζει τι θέλει-όχι μόνο από έναν άντρα-αλλά και τη ζωή γενικότερα, ενώ παράλληλα έχει συμβιβαστεί 100% με την εμφάνισή της, προσπαθώντας απλά να τη βελτιώνει.

Πηγή 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.