Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Τρελό γλέντι στο twitter με τη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του Λευκού Οίκου




Ξεσάλωσαν οι χρήστες «μοντάροντας» τον μεγάλο διάδρομο με σκηνές από διάσημα θρίλερ

Το πέρασμα από την εποχή Ομπάμα στην εποχή Τραμπ έχει ήδη σημαδέψει κάθε πτυχή της ζωής των αμερικανών. Η αλλαγή αυτή δεν άφησε ανεπηρέαστα και τα Χριστούγεννα και τη διακόσμηση του Λευκού Οίκου.


Έτσι, από τα μεγάλα, χριστουγεννιάτικα δέντρα, στολισμένα με κόκκινες κορδέλες, πολύχρωμα στολίδια και χρυσά φωτάκια που επέλεξε πέρυσι η οικογένεια Ομπάμα, φτάσαμε εφέτος στον... παγωμένο διάκοσμο με τα λευκά στολίδια και το ψεύτικο χιόνι να δεσπόζουν παντού, τις μπλε κορδέλες και λευκά λαμπάκια σε ψυχρές αποχρώσεις.


Στην κεντρική σάλα, κατά την παρουσίαση της χριστουγεννιάτικης διακόσμησης τρεις μπαλαρίνες χόρευαν τον «Καρυοθραύστη», και πολλοί είπαν ότι το μέρος έμοιαζε με ένα παραμυθένιο, μαγεμένο δάσος και δεν ήταν λίγοι αυτοί που την χαρακτήρισαν εφιαλτική τονίζοντας πως θυμίζει κάτι από θρίλερ.








Και δεν έμειναν στα λόγια. Οι… μονταζιέρες πήραν «φωτιά».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.