Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

«Αυτό είναι το τέλος του Ισλαμικού Κράτους»




Τηλεοπτικό διάγγελμα του Ιρανού προέδρου εδρος Χασάν Ροχανί


Ο Ιρανός πρόεδρος Χασάν Ροχανί κήρυξε σήμερα το τέλος του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία και το Ιράκ στη διάρκεια τηλεοπτικού του διαγγέλματος στο Press TV.


Παράλληλα ανώτερος διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης, ο ταγματάρχης Κασέμ Σολεϊμανί, έκανε την ίδια ανακοίνωση σε μήνυμά του που έστειλε σήμερα στον ανώτατο πνευματικό ηγέτη του Ιράν, τον Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, και το οποίο μεταδόθηκε από τον ιστότοπο Sepah News των ειδικών δυνάμεων του στρατού.


Στα ιρανικά μέσα αναρτώνται συχνά τα τελευταία χρόνια φωτογραφίες και βίντεο του Σολεϊμανί, που είναι επικεφαλής της Δύναμης αλ Κοντς των Φρουρών της Επανάστασης που είναι αρμόδια για τις επιχειρήσεις στο εξωτερικό, από την πρώτη γραμμή των μαχών κατά του ΙΚ στη Συρία και το Ιράκ.


Την προηγούμενη εβδομάδα τα ιρανικά μέσα δημοσίευσαν φωτογραφίες του Σολεϊμανί από την Αλμπού Καμάλ στην ανατολική Συρία, μια πόλη η οποία σύμφωνα με τον ίδιο η τελευταία περιοχή που ανακαταλήφθηκε από τους τζιχαντιστές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.