Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Τερατώδες: Βασάνισαν 6χρονο κορίτσι με καυτές λάμες επειδή τη θεώρησαν... μάγισσα




Δεν χωρά ο νους του ανθρώπου την κτηνωδία που επέδειξαν οι κάτοικοι ενός χωριού, οι οποίοι βασάνισαν επί ώρες ένα 6χρονο κορίτσι με πυρωμένες λάμες μαχαιριών, αφού πρώτα το είχαν κατηγορήσει ότι ήταν... μάγισσα.


Το περιστατικό που γυρίζει την ανθρωπότητα στο Μεσαίωνα και την Ιερά Εξέταση συνέβη στην Παπούα Νέα Γουινέα, όπου το παιδί σώθηκε την τελευταία στιγμή από ένα Λουθηρανό ιερέα και νοσηλεύεται σε κλινική, όπου δίνει μάχη για τη ζωή του.


Το ακόμα πιο τραγικό στοιχείο της υπόθεσης προέκυψε μετά από έρευνα των Αρχών: το 2013 η μητέρα της 6χρονης είχε καεί ζωντανή από τους ίδιους τους συγχωριανούς της, κατηγορούμενη επίσης ως μάγισσα σε μια υπόθεση που είχε κάνει το γύρο του κόσμου.


Το φρικιαστικό περιστατικό υποχρέωσε την κυβέρνηση της Παπούα Νέα Γουινέα να λάβει μέτρα για την προστασία θυμάτων από επιθέσεις «διεστραμμένων», που τα κατηγορούν για μαγεία, καθώς σχετικός νόμος επέτρεπε καλύτερη μεταχείρηση στους θύτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.