Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Από σήμερα κλείνουν οι μπάρες του Μετρό για τους επιβάτες με χάρτινα εισιτήρια



Από σήμερα και για διάστημα ενός μήνα (δηλαδή μέχρι και τις 20 Δεκεμβρίου) θα κλείσουν οι μπάρες σε όλους τους σταθμούς και θα ανοίγουν μόνον εφόσον ο επιβάτης «χτυπά» το ηλεκτρονικό εισιτήριο ή την κάρτα του.

 Εφόσον σας έχουν απομείνει χάρτινα εισιτήρια έχετε τις εξής επιλογές: α. Εάν έχουν έως 10 εισιτήρια να προσέρχονται στα εκδοτήρια της ΣΤΑΣΥ ΑΕ στον σταθμό της Ομόνοια ή στα Κεντρικά Γραφεία της ΟΣΥ ΑΕ (Παρνασσού 6, Άγιος Ιωάννης Ρέντης) για να τα ανταλλάξουν με ισοδύναμα προϊόντα ηλεκτρονικού εισιτηρίου. β. Οι κάτοχοι περισσότερων των 10 εισιτηρίων θα προσέρχονται από 20/11/2017 στα Κεντρικά Γραφεία του ΟΑΣΑ (Μετσόβου 15, Αθήνα) προκειμένου να τα ανταλλάξουν με ισοδύναμα προϊόντα ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

 Σημειώνεται οτι οι δικαιούχοι μειωμένου εισιτηρίου, δηλαδή οι φοιτητές, οι νέοι έως 18 ετών, οι πολύτεκνοι, τα άτομα ηλικίας άνω των 65 ετών κλπ συμφέρει να προχωρήσουν στην έκδοση της προσωποποιημένης κάρτας για απεριόριστες διαδρομές με το νέο, ηλεκτρονικό εισιτήριο στα μέσα μαζικής μεταφοράς (ΜΜΜ), όπως ανακοίνωσε ο ΟΑΣΑ και προτρέπει τους δικαιούχους να την εκδώσουν. 

Έξαλλου δημιουργείται δίκτυο πώλησης ηλεκτρονικού εισιτηρίου σε περίπτερα και άλλα σημεία. Από τα περίπτερα στα οποία εστάλησαν επιστολές συνεργασίας (900 επιστολές από Ιούνιο 2017 έως Σεπτέμβριο 2017) ανταποκρίθηκαν 200 περίπτερα, στα οποία δόθηκαν POS του ΟΑΣΑ. Το δίκτυο επεκτείνεται και θα φτάσει στα 600 σημεία.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.