Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Χιονίζει τώρα στην Αττική (video)





Ο χειμώνας φαίνεται ότι έφτασε για τα καλά σε κάποιες περιοχές της Ελλάδας.


‘Ήδη αυτήν την στιγμή έχει ξεκινήσει η χιονόπτωση και στην Αττική και συγκεκριμένα στην Πάρνηθα, όπως δημοσιεύει και το καταφύγιο «Μπάφι» στον λογαριασμό του στο Facebook.

                                            Δείτε  βίντεο  ΕΔΩ

Πριν λίγη ώρα άρχισε η χιονόπτωση στην Τριγγία της Καλαμπάκας σε υψόμετρο πάνω από 1.000 μέτρα και το κρύο όπως αναφέρεται στο trikalaola.gr είναι τσουχτερό.


zxknfq76

hgjrte

nnfh

Στα λευκά έχουν «ντυθεί» από χθες, Κυριακή, πολλές περιοχές της Καστοριάς, ενώ χιονόπτωση αναμένεται και στο κέντρο της πόλης.


Η ελαφριά χιονόπτωση ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής και αναμένεται να υποχωρήσει αύριο. Η χιονόπτωση συνεχίστηκε και σήμερα το πρωί, χωρίς όμως να έχει προκαλέσει προβλήματα στους πολίτες. Οι αντιολισθητικές αλυσίδες, ωστόσο, είναι απαραίτητες για την κίνηση των οχημάτων στο επαρχιακό οδικό δίκτυο.







Στη Φλώρινα, όπου η θερμοκρασία «φλερτάρει» με τους 0 βαθμούς κάνοντας το κρύο ιδιαιτέρως αισθητό. Οι κοινότητες Πολυπόταμος, Φλάμπουρο, Τριανταφυλλιά και Νυμφαίο «ντύθηκαν» στα άσπρα, μέσα από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το neaflorina.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.