Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ - Ανείπωτη τραγωδία: Επτά οι νεκροί από την κακοκαιρία



Ανείπωτη τραγωδία: Επτά οι νεκροί από την κακοκαιρία στη Δυτική Αττική.

Δεν έχει τέλος η τραγωδία που προκάλεσε η θεομηνία, η οποία έπληξε τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (15/11) τη Δυτική Αττική και κυρίως της περιοχές της Μάνδρας, της Νέας Περάμου και της Μαγουλας.

Ο νεότερος απολογισμός των θυμάτων που άφησε πίσω της η ισχυρή βροχόπτωση και οι πλημμύρες αλλά και οι χείμαρροι που προκλήθηκαν από αυτή, κάνει λόγο για επτά νεκρούς ενώ υπάρχουν και αγνοούμενοι που ερευνάται αν έχουν πέσει θύματα της κακοκαιρίας ή έχουν καταφύγει κάπου, σύμφωνα με το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Από την Πυροσβεστική έχουν μέχρι στιγμής ανακοινωθεί πέντε νεκροί.

Τελευταίο θύμα είναι μια γυναίκα, στη Μάνδρα, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ βρέθηκε πάνω σε κάγκελα καθώς όπως φαίνεται προσπαθούσε να σωθεί από τη στάθμη του νερού που ανέβαινε επικίνδυνα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.