Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Ισόβια κάθειρξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στην «μαύρη χήρα» της Αργολίδας





H ίδια επέλεξε να μην είναι παρούσα κατά την αναγγελία της ποινής 

- Ακόμη, καταδικάστηκε σε 18 μήνες για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία 

Ομόφωνα ένοχη, όπως κατηγορείται, για ανθρωποκτονία από πρόθεση, κρίθηκε η Δήμητρα Βούλγαρη, ύστερα από περίπου τέσσερις εβδομάδες ακροαματικής διαδικασίας. 


Σημειωτέον ότι η ίδια επέλεξε να μην είναι παρούσα κατά την αναγγελία της ποινής, ενώ περίπου στις 02:00 ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος της οικογένειας του θύματος, πέρασε την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Τρίπολης. 


Ακόμη, καταδικάστηκε σε 18 μήνες για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. 


Επίσης το Δικαστήριο αποφάσισε να διαβιβαστούν αντίγραφα της δικογραφίας στον Εισαγγελέα Εφετών Ναυπλίου για τη διερεύνηση τυχών ποινικής ευθύνης-συμμετοχής στον Π.Α., τον φίλο του καπετάνιου στο σπίτι του οποίου βρέθηκε δολοφονημένος. 

Δείτε Επίσης 

Αδυνάτισμα χωρίς δίαιτα; Και όμως γίνεται


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.