Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

Η φώκια το ‘σκασε




Περιφερόταν σε πόλη της βόρειας Τασμανίας

Συναγερμός σήμανε στην πόλη Newstead της Τασμανίας όταν μια μεγάλη φώκια έκανε την εμφάνισή της σκαρφαλώνοντας σε αυτοκίνητα και «ποζάροντας» στο γκαζόν.


Η αστυνομία εξέδωσε προειδοποίηση δημοσιοποιώντας φωτογραφίες και ενημερώνοντας τους πολίτες μέσω Facebook πως καταβάλλονται προσπάθειες να πιαστεί με ασφάλεια η φώκια και να απομακρυνθεί. Προειδοποιούσε επίσης πως κανείς δεν θα έπρεπε να επιχειρήσει να την πλησιάσει.


Λίγες ώρες αργότερα, με νεότερο μήνυμά της, η αστυνομία ενημέρωνε πως ο «Mr Lou-Seal», όπως ονομάστηκε η φώκια, είχε πιαστεί και ύστερα από ιατρικές εξετάσεις θα επέστρεφε στο φυσικό του περιβάλλον.




Δείτε Επίσης

         Το πιο επικίνδυνο πτηνό στον πλανήτη!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.