Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Εικόνες ψύχους με -60 βαθμούς Κελσίου στη Σιβηρία




Εδώ ακόμα και οι βλεφαρίδες κοκαλώνουν από τον πάγο!

Η Σιβηρία ανταποκρίνεται στη φήμη της ως μία από τις ψυχρότερες περιοχές του κόσμου με θερμοκρασίες ψύξης των που καταγράφηκαν τη Δευτέρα.


Οι λογαριασμοί social media από τη βορειοανατολική δημοκρατία της Sakha της Ρωσίας πλημμύρισαν με εικόνες από ντόπιους που είναι... κοκαλωμένοι από το κρύο - πώς να μην είναι όταν η θερμοκρασία βυθίστηκε και κάτω από τους 60 βαθμούς Κελσίου. Το ψύχος κάλυψε με πάγο ακόμα και τις βλεφαρίδες!


Η ψυχρότερη θερμοκρασία που σημειώθηκε ποτέ στη Γη, ήταν - 94,7 βαθμοί Κελσίου, που σημειώθηκε στην Ανταρκτική το 2010, σύμφωνα με την Guardian.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.