Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016

Κοτόπουλο Teriyaki με τρία μόνο υλικά!




Υλικά


900 γρ. στήθος κοτόπουλο κομμένο σε κομμάτια

1 φλιτζάνι σάλτσα σόγιας

1/2 φλιτζάνι καστανή ζάχαρη

Εκτέλεση


Βάζουμε στο τηγάνι το κοτόπουλο και το αφήνουμε να πάρει χρώμα κι απ’ τις δύο πλευρές. Προσθέτουμε τη σάλτσα σόγιας και την καστανή ζάχαρη, ανακατεύοντας συνεχώς.


Ανακατεύουμε μέχρι να «δέσει» η σάλτσα. Σερβίρουμε με ρύζι.

Πηγή: ipop



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.