Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Αδιάβαστος ο Άδωνις Γεωργιάδης – Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος



Μετεξεταστέος ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης.


Φέρεται ότι δεν τον είχαν ενημερώσει επαρκώς και κατέθεσε ερώτηση για το κόστος των εκπομπών του Πάνου Χαρίτου και του Βασίλη Ταλαμάγκα στην ΕΡΤ, σε μία ακόμη προσπάθεια να «χτυπήσει» την κυβέρνηση.

Σε ανακοίνωσή του ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ κ. Λάμπης Ταγματάρχης τονίζει:


Τα ποσά που αναφέρει ο κ. Γεωργιάδης είναι τα μέγιστα προϋπολογισθέντα και όχι τα τελικά κόστη των δύο εκπομπών.


Ο κ. Πάνος Χαρίτος δεν λαμβάνει καμία επιπλέον αμοιβή για την παρουσίαση της εκπομπής FOCUS πέραν της μισθοδοσίας του.


Ομοίως, ο κ. Βασίλης Ταλαμάγκας όχι μόνο δεν αμείβεται για την παρουσίαση της εκπομπής ΕΠΩΝΥΜΩΣ, αλλά ούτε καν μισθοδοτείται από την ΕΡΤ, καθώς έχει διατεθεί στην εταιρεία με απόσπαση και ως εκ τούτου η μισθοδοσία του βαρύνει τον φορέα στον οποίο κατέχει οργανική θέση.



Η πρώτη εκπομπή του κ. Ταλαμάγκα ΕΠΩΝΥΜΩΣ, στην οποία φιλοξενείται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος – και η οποία θα προβληθεί τις επόμενες ημέρες – δεν κόστισε ούτε ένα Ευρώ.


Για την πρώτη εκπομπή FOCUS με τον κ. Χαρίτο που προβλήθηκε από την ΕΡΤ και φιλοξενήθηκε ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νίκος Βούτσης, η παραγωγή κόστισε τριακόσια ενενήντα δύο Ευρώ και ογδόντα έξι λεπτά (392,86€).

Η ΕΡΤ δεν υποχρεούται στην ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ παρά μόνο των αποφάσεων της Διοίκησης που εμπεριέχουν οικονομικά στοιχεία. Παρόλα αυτά τα συνημμένα και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία θέλει ο κ. Γεωργιάδης, είναι στη διάθεσή του, καταλήγει ο κ.Ταγματάρχης.


Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είχε καταθέσει ερώτηση και αίτημα κατάθεσης εγγράφων προς τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής για έγκριση συνολικής δαπάνης 192.005 χιλιάδων ευρώ από την Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. που αφορούν σε δυο νέες τηλεοπτικές εκπομπές.

Δείτε Επίσης 

WSJ: Κατά τον Τραμπ, η Ουάσιγκτον θα εμπλεκόταν σε πόλεμο με τη Ρωσία εάν εξαπέλυε επίθεση εναντίον του Άσαντ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.