Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Αυτά τα παπούτσια είναι σαν πίνακας




Ποπ αισθητική, ταινίες, μουσική, ερμηνείες και εκτυπώσεις, το όραμα και η δημιουργικότητα του Andy Warhol άνοιξε το δρόμο σε εκατομμύρια καλλιτέχνες και ερμηνευτές.


Έτσι, η συνεργασία της Converse με το Ίδρυμα Andy Warhol δεν χρειάζεται συστάσεις, καθώς στον καμβά του μοναδικού sneaker Chuck Taylor All Star έχουν αποτυπωθεί χαρακτηριστικά έργα τέχνης του θρυλικού Αμερικανού pop καλλιτέχνη. 


Ποτέ άλλοτε μια συνεργασία δεν ήταν τόσο ιδανική, όσο αυτή ενός εμβληματικού καλλιτέχνη και ενός δημοφιλούς sneaker. 


H Converse με υπερηφάνεια συνεχίζει τη συνεργασία της με το Ίδρυμα Andy Warhol και αυτή τη σεζόν, παρουσιάζοντας δύο Chuck Taylor All Star με prints εμπνευσμένα από τα δύο πιο διάσημα έργα τέχνης του Warhol: τη Marilyn Monroe και το Brillo Βox. 



Η υπογραφή του καλλιτέχνη αποτυπώνεται τόσο στην εσωτερική σόλα, καθώς και εξωτερικά, σε υφασμάτινο ταμπελάκι στο πίσω μέρος του παπουτσιού.


 Δείτε Επίσης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.