Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Μπλακ άουτ στα Μέσα Μεταφοράς





Κόκκινο πανί η ψήφιση του πολυνομοσχεδίου

Σε Γολγοθά θα μετατραπούν σήμερα οι μετακινήσεις των Αθηναίων καθώς η πόλη θα μείνει χωρίς μετρό, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, τραμ, λεωφορεία και τρόλεϊ εξαιτίας της απεργίας των εργαζομένων, που απαντούν με το δικό τους τρόπο στο πολυνομοσχέδιο, το οποίο ψηφίζεται σήμερα.


Κανονικά θα κινηθούν τα τρένα του ΟΣΕ και ο προαστιακός σιδηρόδρομος, καθώς η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ) αποφάσισε να μην προχωρήσει σε κινητοποιήσεις επειδή οι επιβάτες έχουν, ήδη, προμηθευτεί εισιτήρια για ταξίδια του Σαββατοκύριακου. Όπως επισημαίνει ο πρόεδρος της ΠΟΣ, Παναγιώτης Παρασκευόπουλος, στόχος είναι να ελαχιστοποιήσουν την ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού.


Αύριο Δευτέρα αναμένεται να συνεδριάσουν εκ νέου τα συνδικαλιστικά σωματεία, προκειμένου να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.


Οι εργαζόμενοι στους τους συγκοινωνιακούς φορείς θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 17:00 στο Σύνταγμα.


Δείτε Επίσης

Το νόημα της ζωής σε πέντε φράσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.