Σάββατο 14 Μαΐου 2016

Game of Thrones: Μια νέα θεωρία καθορίζει το μέλλον των Σταρκ




Ακόμη ένας θαυμαστής του Game of Thrones παρατηρεί και αναλύει όλα τα στοιχεία που αναμένεται να καθορίσουν το μέλλον των Σταρκ

 Από την αρχή του 6ου κύκλου του Game of Thrones είδαμε τους εναπομείναντες ζωντανούς, αλλά πάντα άτυχους, Σταρκ να δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή, ο καθένας με το δικό του τρόπο.


Είδαμε, λοιπόν, τον Μπραν να επανεμφανίζεται μετά από καιρό, προσπαθώντας να κατανοήσει το παρελθόν και να μας δώσει τις απαντήσεις γι' αυτό. Είδαμε τη Σάνσα να το σκάει από το Γουίντερφελ και τον ψυχοπαθή Ράμσεϊ, την Άρυα να είναι τυφλή και να ζητιανεύει και φυσικά τον Τζον Σνόου να είναι νεκρός, από την προδοσία των συντρόφων του.



Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή που οι παραγωγοί αποφάσισαν να δώσουν μια ευκαιρία στην μόνη οικογένεια του Westeros, που έχει τραβήξει τα πάνδεινα. Τι να πρωτοθυμηθείς; Τον Ματωμένο Γάμο όπου τους ξεκλήρισαν, τον αποκεφαλισμό του Νεντ ή τα όσα έχουν τραβήξει μέχρι στιγμής οι επιζήσαντες Σταρκ;

Και κάπως έτσι, θέλουμε να πιστεύουμε πως επικρατεί ένα κλίμα ανασυγκρότησης. Ο Τζον αναστήθηκε, η Σάνσα, υπό την προστασία της Μπριέν, κατευθύνεται στο Castle Black για να συναντήσει τον Τζον, καθώς δεν ξέρει ότι παραιτήθηκε από την θέση του Άρχοντα. Η Άρυα βρήκε την όρασή της και είναι έτοιμη να εκπληρώσει τη μοίρα της και ο Μπραν συνεχίζει να αποκαλύπτει το παρελθόν στις οθόνες μας.


Φαινομενικά, όλα πήγαιναν περίφημα για τους Σταρκ, μέχρι που είδαμε το δώρο του Smalljon Umber στον Ράμσεϊ και μείναμε με το στόμα ανοιχτό. Αφενός γιατί δεν περιμέναμε την προδοσία των Umbers, οι οποίοι ήταν παραδοσιακοί σύμμαχοι των Σταρκ, μάλιστα ο Greatjon είχε πεθάνει μαζί με τους Σταρκ στον "Ματωμένο Γάμο", αφετέρου γιατί το δώρο δεν ήταν άλλο από τον Rickon και την Osha, των οποίων είχαμε χάσει τα ίχνη.

Η νέα θεωρία, λοιπόν, σχετίζεται με την παραμονή του Rickon στο Γουίντερφελ και τη "φιλοξενία" που θα του προφέρει ο Ράμσεϊ.

Σύμφωνα με αυτή ο Rickon θα χάσει το πόδι του, δηλαδή θα του το κόψει ο Ράμσεϊ, που λατρεύει να κόβει μέλη, ρωτήστε τον Θήον, και πιθανότατα να πεθάνει από μόλυνση. Παράλληλα, η ίδια θεωρία θέλει τον τραυματισμό του Rickon να σχετίζεται με την εκπαίδευση της Άρυα, όταν τη ρωτούν για τα αδέλφια της και παράλληλα τη χτυπούν, έως ότου μαθαίνει να υπερασπιστεί τον εαυτό της.







Η Άρυα αναμένεται να παίξει ρόλο κλειδί, καθώς θα επιστρέψει σε ρόλο δολοφονικής μηχανής, για να εκδικηθεί όλους όσους συμπεριλαμβάνονται στη λίστα της.
Πάντως, επειδή η συγκεκριμένη θεωρία δεν βασίζεται παρά μόνο σε υπαινιγμούς, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε τη συνέχεια της σειράς για να δούμε ποια θα είναι η μοίρα του Rickon και αν θα δουν μια άσπρη μέρα οι Στρακ.


Δείτε Επίσης

Ο bodybuilder «τέρας» που παίρνει στεροειδή εδώ και 30 χρόνια



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.