Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016

Νοστιμότατη και πολύ εύκολη συνταγή: Τηγανιτοί κολοκυθοανθοί




Λαχταριστό και εύκολο ορεκτικό για όλες τις ώρες

Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας: (από 1 - 5): 1 - Πολύ εύκολη


Υλικά


Για 4-6 άτομα


12 κολοκυθοανθοί

120 γραμμάρια φέτα

¼ φλιτζάνι αλεύρι, με αλάτι και πιπέρι

1 αυγό, χτυπημένο με 1 κουταλάκι του γλυκού νερό

1 φλιτζάνι τριμμένη φρυγανιά

Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα


Εκτέλεση



Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το ηλιέλαιο και ζεσταίνουμε το λάδι στους 190 ° C. Προσεκτικά τοποθετήστε ένα κύβο του τυριού σε κάθε κολοκυθοανθό.


Βουτήξτε κάθε λουλούδι στο αλεύρι, στη συνέχεια, στο αυγό και μετά στη φρυγανιά. Βάλτε σε ένα πιάτο και επαναλάβετε με τους υπόλοιπους κολοκυθοανθούς.


Τηγανίζουμε σε 2 παρτίδες, για 2-3 λεπτά.

Δείτε Επίσης 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.