Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Έκτακτο: Φωτιά σε F-16 στο αεροδρόμιο των Χανίων



Φωτογραφία αρχείου 

Πανικός επικράτησε στο αεροδρόμιο Χανίων και συγκεκριμένα στον τομέα που είναι τα στρατιωτικά αεροσκάφη, όταν πολεμικό αεροσκάφος τύπου F16 της 115ΠΜ, λίγο πριν της τέσσερις το απόγευμα, κατά την προσγείωση του και κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες τυλίχθηκε στις φλόγες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, δυστυχώς ο πιλότος βρισκόταν μέσα και δεν είχε προλάβει να βγει ενώ ανατινάχθηκαν οι πύραυλοι και οι δεξαμενές καυσίμων που βρισκόταν πάνω στο F16 το οποίο και καταστράφηκε ολοσχερώς.

Άμεσα κινητοποιήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία του αεροδρομίου για την κατάσβεση της πυρκαγιάς ενώ ο πιλότος φέρεται να έχει τραυματιστεί σοβαρά.


Δείτε Επίσης

Σημάδια εξωγήινης ζωής τα ασυνήθιστα μηνύματα που λαμβάνουν επιστήμονες από τα άστρα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.