Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Το σπαρακτικό πρόσωπο της πείνας





Φωτογραφίες από το Νεπάλ, το Μάλι και το Νότιο Σουδάν

Σε κάποιες από τις φτωχότερες χώρες του κόσμου- αλλά και αλλού- οι γονείς παλεύουν για την προσφορά του στοιχειώδους στα παιδιά τους: της τροφής.


Την αγωνία και τον αγώνα τους για να θρέψουν τα παιδιά τους καταγράφει έκθεση φωτογραφίας που παρουσιάζεται στη Leica Gallery του Λονδίνου με την υποστήριξη της φιλανθρωπικής οργάνωσης Action Against Hunger.


Η έκθεση περιλαμβάνει φωτογραφίες των φωτορεπόρτερ Andrew Parsons και Ben Stevens, οι οποίοι επισκέφθηκαν περιοχές πολύ φτωχές στο Νεπάλ, το Νότιο Σουδάν και το Μάλι.


«Φωτογράφισα την τρομακτική πείνα, πόσο υποφέρουν άνθρωποι ακόμα σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Parsons. «Φωτογράφισα τις κοινότητες διακριτικά, με τρόπο φυσικό κι αυθεντικό».


Όπως εξηγεί η Daily Mail, η Action Against Hunger ξεκινά νέα προσπάθεια με στόχο έως το 2020 να διπλασιαστεί ο ρυθμός των υποσιτισμένων παιδιών που έχουν πρόσβαση σε θεραπεία που του σώζει τη ζωή.


Στο Νεπάλ πολλοί άνθρωποι ακόμα δυσκολεύονται να παρέχουν τροφή, ρούχα και καταφύγιο στα παιδιά τους μετά τον καταστροφικό σεισμό του 2015. Στο Νότιο Σουδάν ο εμφύλιος πόλεμος έχει καταρρακώσει τον πληθυσμό ενώ στο Μάλι οι βίαιες συγκρούσεις έχουν βαρύ τίμημα.








Δείτε Επίσης

Το γενετικό υπόβαθρο της αναπαραγωγικής διαδικασίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.