Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2015

Τηγανητά μήλα





Γλυκά ψητά μηλαράκια για ορεκτικό, δοκιμάστε τα με γλυκιά κρέμα ή ακόμα και με παγωτόΑπαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας (από 1 - 5): 1 - Πολύ εύκολη


Υλικά


Για 2-4 άτομα


3 μήλα

1 φλιτζάνι του τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις

1 φλιτζάνι του τσαγιού υγρή σόδα

2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη

1/2 φλιτζάνι του τσαγιού άχνη ζάχαρη

1 κουταλιά του γλυκού κανέλα

1 κουταλιά της σούπας σπορέλαιο για το τηγάνισμα


Εκτέλεση


Ξεφλουδίζουμε τα μήλα ολόκληρα και αφαιρούμε προσεχτικά τα κουκούτσια. Στη συνέχεια, κόβουμε τα φρούτα μας σε λεπτές ροδέλες.


Φτιάχνουμε με το αλεύρι και την υγρή σόδα έναν πηχτό χυλό και προσθέτουμε ζάχαρη. Βουτάμε τα μήλα στον χυλό και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσουν.


Τα στραγγίζουμε σε χαρτί κουζίνας και πασπαλίζουμε με κανέλα και άχνη.


Σερβίρετε με κρέμα με μήλο και κανέλα.


Διαβάστε  ακόμα:

Υπέροχες συνταγές ομορφιάς με αλάτι




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.