Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Βομβιστικές επιθέσεις στη Συρία με πολλούς νεκρούς...




Τουλάχιστον 30 άνθρωποι... 


σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν από βομβιστικές επιθέσεις που πραγματοποιήθηκαν στην βορειοανατολική πόλη Καμισλί στη Συρία, που ελέγχεται από κουρδικές δυνάμεις, στα σύνορα με την Τουρκία. Την είδηση μετέδωσε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καθώς μια στρατιωτική πηγή στο ρωσικό πρακτορείο RIA.


Ο εκπρόσωπος των Μονάδων Προστασίας του Κουρδικού Λαού (YPG) ανέφερε στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς ότι πιθανότατα οι επιθέσεις εξαπολύθηκαν από τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους. «Δύο βομβιστικές επιθέσεις συνέβησαν στα εστιατόρια Miami και Gabriel. Από την πρώτη επίθεση ανασύραμε τουλάχιστον δέκα πτώματα και 18 τραυματίες. Δεν γνωρίζουμε ακόμη τι συμβαίνει στο δεύτερο εστιατόριο, αλλά υπάρχουν και εκεί δεκάδες θύματα», τόνισε μια στρατιωτική πηγή στο ρωσικό πρακτορείο RIA.


Όπως ανέφερε η πηγή μια τρίτη βομβιστική επίθεση συνέβη σε ένα ακόμη εστιατόριο, σε κοντινή απόσταση, χωρίς να υπάρχουν πληροφορίες για θύματα από αυτή την επίθεση. Τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν πως οι επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν από βομβιστές-καμικάζι


Διαβάστε  ακόμα:

«Φαντάσματα» στόλισαν δέντρο σε εγκαταλελειμμένο νοσοκομείο 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.