Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Ομαδικά όργια με 400 άτομα στον Πειραιά





Δεκάδες «ανοιχτόμυαλα» ζευγάρια έσπευσαν να δώσουν το παρόνΣε Σόδομα και Γόμορα μετατράπηκε γνωστό στέκι swingers στον Πειραιά από το κολασμένο Χριστουγεννιάτικο πάρτι οργίων, στο οποίο έσπευσαν να δώσουν το παρόν περισσότερα από 400 άτομα.


Το «πάρτι», όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso έλαβε χώρα την Παρασκευή, με δεκάδες «ανοιχτόμυαλα» ζευγάρια να σπεύδουν να μοιραστούν... με όλους τις ερωτικές τους εμπειρίες.


Σε ρόλο guest star βρέθηκε η Μαρία Λιαγουροπούλου - Αλεξάνδρου, η οποία έκοψε την κόκκινη κορδέλα κηρύσσοντας την έναρξη της... ξέφρενης βραδιάς.


Τα όργια διήρκησαν για πολλές ώρες και δεν σταμάτησαν μέχρι που οι ιθύνοντες του καταστήματος άνοιξαν τα φώτα στο club σηματοδοτώντας το τέλος της ακόλαστης βραδιάς.


Δείτε  ακόμα:

Ανοίγει τα πόδια η Milfάρα και γίνεται….χαμός!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.